Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott a HTC Rhyme!

Kütyük

Bemutatkozott a HTC Rhyme!

A HTC ma bemutatta az új HTC Rhyme-t. Ez a készülék azok számára lett kifejlesztve, akik egy letisztult, kényelmes készüléket szeretnének, miközben a legfrissebb fejlesztésekről sem szeretnének lemondani.

A HTC Rhyme egy teljesen új szemléletmódot képvisel, mely arra alapszik, hogy a mobiltelefon felhasználóknak egy jelentős része szeretne olyan készüléket, mely a mindennapok állandóságával ellentétben személyesebb, és egyénibb.“- mondta el Scott Croyle, a HTC vállalat dizájnért felelős alelnöke. A HTC Rhyme vadonatúj stílusú és innovatív kiegészítőket is tartalmaz, úgy mint a HTC Rhyme Charm és dokkoló állomás, melyek segítségével a készülék illeszkedik a mindennapokba.

A HTC Rhyme elegáns egybeöntött burkolatának minden részlete gondosan megtervezett munka eredménye, ennek köszönhetően a készülék tapintása is különleges élmény. A HTC Rhyme három színben elérhető: azúrkék, homokszín és lila.

A HTC Rhyme a mobil életmód egy izgalmas új szemléletét tükrözi, mely figyelembe veszi a mobiltelefon használók napi szokásait és a hardware, szoftver és kiegészítő elemeket különleges módon ötvözi.” – mondta Marni Waldon, a Verizon Wireless alelnöke és marketing vezérigazgatója. “A készülék által nyújtott letisztult, intuitív élmény és dizájn jól bizonyítja, hogy a HTC valóban figyelembe vette a fogyasztók korábban jelzett igényeit.”

 

A kellemes, egyszerű dizájn mellett a HTC Rhyme megújított HTC Sense élményt nyújt. A kezdő oldalon praktikus előnézetben olvashatod a számodra fontos üzeneteket, a találkozók időpontjait, vagy bármi olyan információt, amelyet fontosnak tartasz.

3,7 hüvelykes WVGA szuper kijelzővel és csúcsminőségű sztereo hangzással a HTC Rhyme fejlett képkészítési adottságokkal rendelkezik. Kamerája 5 megapixeles, automata fókusszal, LED vakuval és Instant Shutter/képkioldó-val is felszerelt. A készülék ezen felül számos további fotókészítési és –megosztási funkcióval  rendelkezik, ilyen a Face Detection arcfelismerő, vagy az Action Burst Scene automatikus sorozatfotó funkció mely egymás után 5 fotót készít a tájról, és a panoráma mód, aminek segítségével több képet is összerakhatunk egy panoráma nézetbe.

A HTC Rhyme kezdőoldala beállítható úgy, hogy az általunk legfontosabbnak ítélt tartalmat mutassa, így a közösségi oldalak frissítése, a fotók vagy az időjárás megtekintése is rendkívül gyorssá és könnyűvé válik, csupán a képernyőt kell bekapcsolnunk hozzá.

A HTC Watch-on keresztül számos film és TV show közvetlenül letölthető és nézhető.

A HTC Rhyme-hoz tartozó kiegészítők stílusának és működésének megtervezésére is hasonlóan nagy figyelmet szentelt a gyártó. Az készülékhez tartozó beépített kiegészítők igazán  személyessé teszik a telefonodat.

  • HTC Rhyme Docking Station – A dokkoló a telefontöltés közben ébresztő óraként és zenelejátszóként is funkcionál, a készülék zenéidet a beépített  Bluetooth segítségével játssza le.
  • HTC Rhyme Charm – A Charm egy innovatív találmány, mely diszkrét jelzést ad egy bejövő hívás vagy üzenet érkezéséről akkor is, amikor a készülék mélyen a táskánkban lapul. A Charm nem más, mint egy kis világító kocka mely egy zsinórral csatlakozik a telefonhoz, mely abban is segítségünkre lehet, hogy a készüléket egy telizsúfolt táskában is mindig megtaláljuk.
  • HTC Rhyme Sports Armband – A sport karszalag segítségével stílusosan edzhetünk, miközben kedvenc zenéinkről és alkalmazásainkról sem kell lemondanunk.
  • HTC Rhyme Tangle Free Headphones – Gubancolódástól mentes fülhallgató.
  • HTC Rhyme Bluetooth® Headset – A wireless headset segítségével szabadon használhatod a kezeidet telefonálás közben.
  • HTC Rhyme Bluetooth® Car Speaker – HTC Rhyme wireless hangszórója mellyel biztonságossá válik a vezetés.

A HTC Rhyme október elejétől elérhető Európában.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés