Connect with us

Hirdetés

technokrata

Négymagos szörny lesz a Galaxy S III

Kütyük

Négymagos szörny lesz a Galaxy S III

Elképesztő hardvert fog tartalmazni a jövő nyáron megjelenő Samsung csúcstelefon, a Galaxy S III. Ha hihetünk a piaci híreszteléseknek.

A 9 mm vékonyságú telefon 2 GHz-es négymagos processzort, másfél GB memóriát és 32 GB belső tárhelyt fog kapni. Utóbbit még meg lehet tolni egy 32 GB-os micro SD kártyával is, így már biztosan el fog férni a kedvenc sorozatunk több évada a GPS-szoftvere mellett. A készülék 4G-s lesz, a kijelző pedig egy hatalmas, közel 12 cm átmérőjű Super AMOLED III lesz, amely 1280×1024-es felbontásban fogja megjeleníteni az információkat, hihetetlen pixelaránnyal (352 ppi).

Lesz benne filmfelvétel is: 1080p (gyakorlatilag full HD) 60 képkocka/másodperc rögzítési sebességgel, de ha fotózni szeretnénk, akkor a 10 megapixeles kamera is bőven meg fogja tenni. Hogy ne merüljön le gyorsan, egy 2250 mAh-s akkumulátor lesz majd a felelős. Hogy ne csak Ázsiát hódítsa meg a készülék, ezért a legújabb Android fog futni rajta, az Ice Cream Sandwich, melyet a Samsung TouchWiz 5 kezelőfelülete tesz majd teljessé. Árról még nem lehet tudni, de valószínűleg
nagyon drága lesz.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés