Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem bír magával a Samsung: megjöttek 4G-s Galaxy mobilok és tabletek

Kütyük

Nem bír magával a Samsung: megjöttek 4G-s Galaxy mobilok és tabletek

A Samsung bejelentette a Galaxy S II és Galaxy Tab 8.9 készülékeinek LTE-kompatibilis verzióját. A modellfrissítések legfőbb újdonsága a nagy sebességű, 4G hálózati kompatibilitás, de emellett mindkét készülék kétmagos, 1,5Ghz-es processzort is kapott.

A – Magyarországon még nem elérhető – LTE technológia akár 100Mbps elméleti letöltési sebességet és 50Mbps feltöltési sebességet tesz lehetővé, ami ötször nagyobb az elterjedt HSPA+ hálózatok által kínált feltöltési sebességnél. Mindez azt jelenti, hogy egy négyperces MP3 fájl 0,3 másodperc alatt letölthető, de egy teljes film is akár két percen belül a készülékeken van.

A továbbfejlesztett csatlakoztathatóság és nagyobb sávszélesség új lehetőségeket kínál mind a tartalomfejlesztők, mind a felhasználók számára, a közösségi játékok és videokonferenciák mellett a kiváló minőségű média streaming is zökkenőmentesen elérhető a készülékeken.

„A Galaxy S II LTE és a Galaxy Tab 8.9 LTE új szintre emeli a felhasználói élményt, hiszen az LTE technológia új dimenziót nyit a tartalmak fogyasztásában és megosztásában. Ez a mérföldkő jól példázza a Samsung elkötelezettségét a 4G technológia iránt, mind a szolgáltatói, mind a fogyasztói megoldások terén” – mondta JK Shin, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának elnök-vezérigazgatója.

GALAXY S II LTE

Az Android 2.3-as Galaxy S II LTE processzorát a Samsung kétmagos, 1,5Ghz-es egységre cserélte. A kiemelkedő 3D-s grafikai teljesítmény révén a játékok és videók továbbra is zökkenőmentesen futnak a készülékeken, míg az olyan népszerű oldalak, mint a Google, a Yahoo és a YouTube még gyorsabban betöltődnek, hogy a felhasználók azonnal elérhessék a számukra szükséges információkat.

A korábbinál némileg nagyobb, 4,5 hüvelykes Super AMOLED Plus kijelző lenyűgöző látványt nyújt, a készülék 8 megapixeles HD kamerájával készített videók és képek is kristálytiszta, élénk színekben jelennek meg rajta. A Galaxy S II LTE Social, Game és Music Hub-okkal is rendelkezik, de a későbbiekben a Readers Hub is elérhető lesz a telefonon.

A Galaxy S II LTE WiFi-n keresztül akár nyolc különféle eszközhöz is csatlakoztatható, ami azt jelenti, hogy a rajta tárolt fájlok gyorsan és egyszerűen megoszthatók a notebookokkal, táblagépekkel vagy más okostelefonokkal is.

GALAXY Tab 8.9 LTE

A mindössze 8,6 mm vékonyságú, 455 grammos, kiválóan hordozható Galaxy Tab 8.9 LTE ideális megoldást jelent azoknak a modern felhasználóknak, akik útközben szeretnének kikapcsolódni, szórakozni, vagy dolgozni. A Galaxy Tab 8.9 LTE kiváló táblagép-élményt nyújt akár utazás közbeni e-mailezés, akár e-könyv olvasása esetén, miközben továbbra is könnyedén hordozható.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés