Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új 3D játékok LG mobilra a Gamelofttól

Kütyük

Új 3D játékok LG mobilra a Gamelofttól

Az LG 17 sztereó 3D-s játékot dob piacra. Ebből a gyártó három játékot előre telepít az LG Optimus 3D mobiltelefonokra, további hat már elérhető a készülékről, a fennmaradó nyolc pedig hamarosan szintén hozzáférhető lesz a felhasználók számára.

A csak játékra használható kézi konzolok ideje lejárt.” – mondta Dr. Jong-seok Park az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG Optimus 3D készülékkel szeretnénk bebizonyítani, hogy a mai okostelefonok szinte azonos teljesítményre képesek, mint a legjobb játékkonzolok. Úgy gondoljuk, hogy a mobil szórakoztató eszközök terén a 3D lesz a következő lépcsőfok. Az LG ezen a piacon a Gameloft csúcsminőségű játékaival száll ringbe.

Az LG Optimus 3D okostelefonokon három előre telepített teljes Gameloft játék (Asphalt 6: Adrenaline, N.O.V.A. − Near Orbit Vanguard Alliance és a Let’s Golf! 2.) lesz, a többi S-3D játék pedig jelentős kedvezményekkel tölthető le a telefon „3D Games” ikonján keresztül. A játékok eredetileg is nagy népszerűségnek örvendtek, digitálisan felkonvertált 3D verziójukkal azonban még tovább fokozható a játékélmény.

Az okostelefonok új generációja 3D-s megjelenítésre is képes, ami új dimenziót nyit meg a játékfejlesztők előtt. Az Optimus 3D telefon segítségével egy teljesen új rétegnek tudjuk bemutatni a legnépszerűbb játékainkat, versenyképes áron.” – nyilatkozta Michel Guillemot, a Gameloft elnöke.

A „3D Games” ikon segítségével 14 további Gameloft játék lesz letölthető az LG Optimus 3D mobilra. A magyar felhasználók számára a három előretelepített játékon kívül jelenleg hat tölthető le és a további nyolc is folyamatosan elérhetővé válik. A következők között válogathatunk: Assassin’s Creed: Altaïr’s Chronicles, James Cameron’s Avatar, Ultimate Spider Man: Total Mayhem, GT Racing: Motor Academy, Shrek Kart, Modern Combat 2: Black Pegasus, Real Football 2011, Star Battalion, N.O.V.A. 2 – Near Orbit Vanguard Alliance, Dungeon Hunter 2, Fishing Kings, BackStab, Eternal Legacy és a Shadow Guardian. A felsoroltakat az LG Optimus 3D tulajdonosai fél áron tölthetik majd le az első három hónap során.

Az okostelefonokat az egyre bővülő kommunikációs lehetőségek, az internet és az ezek által nyújtott számos új szórakozási lehetőség tette ennyire népszerűvé, ilyen rövid időn belül.” – tette hozzá Dr. Park. „A 3D megjelenése az okostelefonokon ahhoz hasonlítható, amikor először bejöttek a színes tv-k: a látvány és az élmény teljesen új szintre emelkedett. Gameloft 3D játékokat játszani LG Optimus 3D telefonon ehhez hasonlítható, hiszen a felhasználói élmény itt is egy teljesen új szintre emelkedett.

 

 



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés