Connect with us

Hirdetés

technokrata

LG GM310: az első LG zenetelefon Magyarországon

Kütyük

LG GM310: az első LG zenetelefon Magyarországon

Az LG Electronics új készülékkel bővíti zenetelefonjainak termékcsaládját, az LG GM310 a legkifinomultabb hangtechnológiát rejti magában.

Az LG GM310 csúszkás zenemobil mindössze 105 gramm, részben érintésvezérelt navigációs felülettel rendelkezik. Az interaktív felület visszajelzést ad az érintésekről, amikor a menüt ujjheggyel görgetik. A 3G-s készülék támogatja a Bluetooth 2.1 szabványt, 3 megapixeles kamerát rejt, valamint a 3,5-es jack kimenet segítségével bármilyen fejhallgató csatlakoztatható hozzá.

#img1#A Dolby Mobile technológiát alkalmazó LG GM310 zenetelefon természetes térhangzással, gazdagabb basszusokkal, tisztább hangokkal teljesíti ki a digitális zenét, illetve egységes lejátszási hangerőt biztosít a különböző zeneszámoknak. A felhasználók így zenehallgatáskor koncertteremben érezhetik magukat.

Az LG GM310 telefonba épített Bobcat Mobile technológia arról gondoskodik, hogy a zenei hangzás természetes legyen, és hűen adja vissza azt, amit a hangmérnökök és a zenészek a stúdióban elképzeltek. Ezzel a technológiával visszanyerhető a zene tisztasága, ami gyakran elvész az MP3-as fájlformátumban.

A hangminőség mellett az LG különféle helyzetekre összeállított lejátszási listák létrehozását is lehetővé teszi GM310 készülékkel. A Mix&Match funkció használatával a különböző tevékenységekhez mindig a legjobb dalok rakhatók egy csokorba, így például autóvezetéshez vidám, futáshoz pedig energiával teli lejátszási lista választható. A MusicTea funkció pedig a felhasználó hangulatát hivatott javítani, különféle jótékony hatású dalokkal. A kamilla például ellazít, a rooibos pedig jobb kedvre derít.

Sőt az LG GM310 további eszközöket kínál a zenekedvelő felhasználóknak. Például ha nem ismert egy dal címe, a TagMusic szolgáltatás segít kideríteni. Mi több a felhasználók a rádióban lejátszott vagy egy külső bemenetről érkező zenéket rögzíthetik, elmenthetik és akár csengőhanggá alakíthatják.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés