Connect with us

Hirdetés

technokrata

Három új mobil a Motorola-zenerajongók számára

Kütyük

Három új mobil a Motorola-zenerajongók számára

A Motorola három új, a zenei élvezeteket előtérbe helyező készüléket mutatott be, amelyek vonzó áron kínálnak sokféle stílust a mobiltelefonos zenerajongók számára. A termékcsaládhoz a következő készülékek tartoznak: a MOTOROKR EM30 egy hagyományos formájú telefon, amely a Motorola ModeShift technológiájával rendelkezik, a MOTO EM330 egy speciális hangfunkciókkal és érintés érzékeny gombokkal ellátott kagyló formájú készülék, míg a MOTO EM325 az FM rádiózást új értelemben használó, szétcsúsztatható telefon.

“Díjnyertes ROKR E8 készülékünk útján tovább haladva zenei termékcsaládunk legújabb telefonjai mindenki számára elérhetővé és megfizethetővé teszik a mobiltelefonos zenehallgatást és az új zenék felfedezését” – mondta Steve Lalla, a Motorola mobiltelefon gyártó részlegének alelnöke. “A Motorola most bemutatott telefonjai akkor és ott szolgáltatják a zenét, amikor és ahol Ön szeretné.”

ROKR EM30: 50% beszélgetés, 50% zene, 100% egyéniség

#img1#A ROKR EM30 készülék az egyik pillanatban mobiltelefon, a következő pillanatban viszont zenelejátszójává alakul át. A Motorola innovatív ModeShift technológiájának köszönhetően a készüléken mindig csak azok a billentyűk világítanak, amely funkciót a felhasználó épp használja. Zenei üzemmódban pirosan világítanak a gombok, míg telefon üzemmódban fénylő kék színűre vált a billentyűzet.

A beszélgetés és a szövegírás alapfunkcióikon kívül a ROKR EM30 készülék a zenerajongók számára olyan nagyszerű funkciókkal rendelkezik, mint a torzításmentes hangvisszaadás és a villámgyors MP3 letöltés a kedvenc dallamok meghallgatásához. A rádiós műsorszórási adatátviteli (RDS)technológia segítségével a felhasználók megtekinthetik az FM rádióban hallható dal címét és előadóját. A ROKR EM30 készülék 3,5 mm-es sztereó-fejhallgató bemenete szinte bármilyen fülhallgató használatát lehetővé teszi, a Windows Media Player 11 -es programmal való kompatibilitás pedig a világ több mint 200 online zenei áruházából biztosítja a zeneszámok letöltésének szabadságát.

MOTO EM330: Hangteljesítmény

A MOTO EM330 mobiltelefon a jól ismert kagyló formába öntve kínálja az igazi zenei élmények elérését, és lehetővé teszi a felhasználók számára a zene érintés érzékeny billentyűkkel történő szabályozását. A telefon előlapján a flip felnyitása nélkül is látható az előadó neve és a dal címe.

Az EM330 készülék olyan hangfunkciókkal rendelkezik, amelyek javítják a zenei teljesítményt. A 3D hanghatás minőségi és térbeli hangzást biztosít, az equalizer pedig 11 előre beállított zenei műfajt kínál az optimális zenehallgatáshoz, beleértve a Rock, a Reggae és a Pop műfaját is. A felhasználók akár kilenc decibelre is növelhetik a basszust.

MOTO EM325: Szerezze meg, amire szüksége van

A lágy vonalú, finom tapintású MOTO EM325 telefon igazi zenelejátszási élményt kínál, beleértve a tárolt zenei könyvtárhoz való közvetlen hozzáférést és a beépített FM rádiót is. A telefonnak dedikált zenegombja van, így a felhasználók egy gomb megnyomásával elérhetik a tárolt zeneszámokat, a megszokott kezelőfelület segítségével pedig a dalok lejátszása, megállítása, előre- és visszatekercselése is egyszerű feladat. A felhasználók az FMShare funkció révén kedvenc rádióállomásuk frekvencáját egy gomb megnyomásával átküldhetik szöveges üzenet formájában barátaiknak. Az optimális térbeli hangzás elérése érdekében a zene előrenéző hangszórón keresztül is lejátszható. Az EM325-ös készülék kiváló minőségű külső borítást kapott, amelyet öröm kézben venni.

Bár a három új készülék három különböző formavilággal rendelkezik az eltérő stílusigények kielégítése céljából, mindegyik támogatja a GSM-technológiát, és számos funkcióval rendelkezik az élvezetes, mobiltelefonos zenei élmény eléréséhez, amelyek a következők:



  • ­       Egyszerű használat, ami könnyű áttérést jelent a telefonbeszélgetésekről a szöveges üzenetekre és a zenére
  • ­       Beépített zenelejátszó, amely egyszerűsíti a zene elérését, és lehetővé teszi, hogy a felhasználó zenehallgatás közben más funkciókat is elérjen
  • ­       Több digitális zenei formátum támogatása, beleértve az MP3-at is, így az eszközök segítségével könnyedén szinkronizálható a zene
  • ­       RDS rendszerrel ellátott FM rádió, amely megjeleníti az elhangzó zeneszám címét és előadójának nevét, így Ön új előadókat és dalokat fedezhet fel
  • ­       Univerzális 3,5 mm-es jackcsatlakozó, valamint sztereó Bluetooth vezeték nélküli technológia, amely a kedvenc vezetékes vagy kompatibilis vezeték nélküli hangszórók és fejhallgatók csatlakoztatását teszi lehetővé, beleértve a Motorola S9-HD fejhallgatót és a Motorola új, hordozható ROKR hangszóróit is.

 Legyen mobil – zenében is!

A felhasználók számos tartozékot csatlakoztathatnak ehhez a három telefonhoz, így lehetővé válik a zene menet közbeni hallgatása és megosztása. A sztereó hanghatású ROKR EQ7, EQ5 és EQ3 hordozható hangszórók az egész világon kaphatóak. Az EQ7 vezeték nélküli Hi-Fi sztereó hangszórórendszerhez négy nagyteljesítményű hangszóró tartozik, amelyek telt hangzást adnak a zenének és a telefonbeszélgetéseknek. Az EQ5 kisméretű, hordozható, vezeték nélküli hangszóró egy zsebben is elfér, és bámulatos hangminőséget biztosít a zenehallgatáshoz és a telefonbeszélgetésekhez. A könnyű EQ3 kompakt, összecsukható hangszóró a mobil zenei eszközök tökéletes, hordozható vezetékes kísérője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés