Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ajándék iGO az Androidos Samsung mobilhoz

Kütyük

Ajándék iGO az Androidos Samsung mobilhoz

A Samsung új okostelefonján érhető el elsőként az iGO My way 2009 Androidra optimalizált változata.

A Nav N Go 3D-s navigációs szoftverének várva várt, Android platformra optimalizált változata a Samsung Galaxy Spica okostelefonon érhető el.

Ahogyan a Nav N Go korábban bejelentette, a piaci trendeket követve kiszélesíti a támogatott operációs rendszerek listáját, és több mobilplatformra is elérhetővé teszi iGO My way navigációs szoftverét. Ennek megfelelően az iPhone után most a Google Android rendszeren is futtatható a jól ismert 3D-s szoftver. Az új navigációs megoldás a világon elsőként a Samsung Androidos telefonján, a Galaxy Spica-n jut el a magyar felhasználókhoz.

#img1#

A Pannon értékesítési hálózatában kapható Samsung Galaxy Spica készülékhez most ajándékba adják az iGO My way 2009 szoftvert. A készülékhez csomagolt memóriakártya a 100%-os lefedettségű Magyarország térképet tartalmazza, ám a program futtatása az aktiválás után nem igényel adatkapcsolatot, ezáltal gyorsabb és megbízhatóbb a navigáció. A kényelmes használatot olyan, már ismert funkciók segítik, mint a 3D-s térkép megjelenítés, az autós használatra optimalizált felület, vagy a navigáció a telefon címlistájának elemeihez.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés