Connect with us

Hirdetés

technokrata

A China Mobile és a HTC együtt fejleszt telefont

Kütyük

A China Mobile és a HTC együtt fejleszt telefont

Kína legnagyobb mobilszolgáltatója, és Tajvan vezető okostelefon gyártója együtt fognak készülékeket fejleszteni, jelentette be a két cég.

A memorandum szerint a termék és technológiai fejlesztésekre fókuszál majd az együttműködés. “Együtt akarjuk kiszélesíteni a TD-SCDMA iparág és a telekommunikációs szektor együttműködését, és a közös fejlesztési lehetőségeket. Reményeink szerint ez a partnerség modell értékűvé válhat” – mondta el a China Mobile elnöke, Wang Jianzhou.

A TD-SCDMA az első olyan nemzetközi technológiai szabvány Kína telekommunikációs iparában, amely kínai fejlesztésű szellemi tulajdonjogokat hasznosít. “A HTC továbbra is fog intelligens drótnélküli szélessávú termékeket fejleszteni a TD-SCDMA szabványra alapozva, szoros együttműködésben a China Mobile-al, hogy a termékek a lehető legjobban megfeleljenek a kínai piac igényeinek” – mondta el a HTC vezérigazgatója, Peter Chou.

A két cég azt is közölte, hogy kínai piackutatást is fognak végezni a termékfejlesztés elősegítése érdekében, írta meg a Yahoo! News.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés