Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyors memóriakártyák a Kingstontól

Kütyük

Gyors memóriakártyák a Kingstontól

A Kingston Technology kibővítette Class 10 besorolású microSDHC kártyáinak kínálatát.

Kingston Class 10 microSDHC memoriakartya 4 GB.jpgMegjelentek a gyártó 4 és 8 GB-os Class 10 besorolású microSDHC kártyái, a korábban már bemutatott 16 GB-os Class 10 kártyák mellett. A vállalat tervei szerint, a második negyedévben 32 GB tárkapacitású kártyával is bővíti majd a termékcsaládot. A Class 10 besorolású kártyák legalább 10 MB/mp írási sebességet biztosítanak.

„A Kingston Class 10 besorolású microSDHC kártyái a legtöbb új mobiltelefonnal, mint például az Android-alapú okostelefonokkal, illetve a BlackBerry készülékekkel, a nagyfelbontású fényképezőgépekkel, valamint az egyre nagyobb népszerűségnek örvendő tábla PC-kel egyaránt kompatibilisek” – mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A 11x15x1 mm-es méretű, 2,7 grammos tönmegű kártyák a Multi-Kit csomag részeként kaphatóak, amely SD adaptert és USB-kártyaolvasót is tartalmaz. Az SD adapter lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy számos képet és hosszú videofilmet készítsenek digitális fényképezőgépeikkel, míg a kártyaolvasó lehetőséget kínál a számítógépre történő adatátvitelhez. A Class 10 microSDHC kártyák március végétől megvásárolhatók a Multi-Kit csomag részeként.

A Class 10 besorolású kártyák mellett a Kingston microSDHC kártyája Class 4 besorolású kártyaként szintén elérhető egészen 32 GB-os kapacitásig, önálló termékként vagy a Multi-Kit csomag részeként egyaránt. A kártyákhoz élettartam-garancia és napi 24 órában elérhető technikai támogatás jár. Javasolt végfelhasználói áruk 3500 és 24.500 forint között alakul, a mérettől (4-16 GB) függően.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés