Connect with us

technokrata

Telenor: táblagép 29 ezer forintért

Kütyük

Telenor: táblagép 29 ezer forintért

ZTE V9 Light, itthon először a Telenortól.

A Gartner kutató és tanácsadó cég 2010. októberi előrejelzése szerint a táblagépek eladása a következő öt évben ugrásszerűen megnő: a 2010-es 20 millióhoz képest 2011-ben már 50 millió ilyen készüléket adnak majd el világszerte, ez a szám 2014-ben pedig várhatóan eléri a 150 milliót. A 3G- és Wi-Fi kapcsolattal az internetre csatlakozó tabletek tehát a jövő legkelendőbb mobilkommunikációs eszközei lehetnek. Ennek megfelelően újabb androidos táblagéppel bővült a Telenor kínálata. A hazai mobilszolgáltatók között elsőként érhető el a Telenornál a 7 hüvelykes ZTE V9 Light, amelyet azoknak ajánlanak, akik most ismerkednek a tabletek világával.

ZTE V9 light

A ZTE 7 hüvelykes, Wi-Fi-s, 3G-s táblagépén Android 2.2-es operációs rendszer fut, súlya mindössze 389 gramm, akkumulátora pedig akár 10 órán át is működik egy feltöltéssel. A hanghívásra is alkalmas készülék 3 megapixeles kamerával és a videohívásokhoz külön webkamerával rendelkezik, belső (memóriaalapú) tárolója 32 GB-ig bővíthető. Számos, az üzleti és a magánéletben egyaránt hasznos alkalmazás futtatható rajta, a nagyméretű képernyővel pedig élmény az olvasás és a böngészés, egyszerű a navigáció. A ZTE V9 Light-tal könnyen szinkronizálhatjuk Google- és Facebook-fiókjainkat, emellett az Android Marketről igény szerint rengeteg alkalmazással bővíthetjük a készülék funkcióit.

ZTE V9 Light

A ZTE V9 Light új Internet Flexi Plus mobilinternet előfizetéssel 5000 forintos kezdőrészlettel, 12 hónapos futamidővel, költség- és kamatmentes részletfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal, illetve kétéves tarifamegtartással vásárolható meg. A készülék teljes ára részletfizetés nélkül 29 000 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Smart-TV

A nappalikban már dúl a 8K forradalom

2021. április 20. kedd

SmartPhone

Mutasd meg a saját történetedet a Samsunggal!

2021. április 15. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin