Connect with us

Hirdetés

technokrata

Telenor: táblagép 29 ezer forintért

Telenor: táblagép 29 ezer forintért

ZTE V9 Light, itthon először a Telenortól.

Telenor: táblagép 29 ezer forintért

A Gartner kutató és tanácsadó cég 2010. októberi előrejelzése szerint a táblagépek eladása a következő öt évben ugrásszerűen megnő: a 2010-es 20 millióhoz képest 2011-ben már 50 millió ilyen készüléket adnak majd el világszerte, ez a szám 2014-ben pedig várhatóan eléri a 150 milliót. A 3G- és Wi-Fi kapcsolattal az internetre csatlakozó tabletek tehát a jövő legkelendőbb mobilkommunikációs eszközei lehetnek. Ennek megfelelően újabb androidos táblagéppel bővült a Telenor kínálata. A hazai mobilszolgáltatók között elsőként érhető el a Telenornál a 7 hüvelykes ZTE V9 Light, amelyet azoknak ajánlanak, akik most ismerkednek a tabletek világával.

ZTE V9 light

A ZTE 7 hüvelykes, Wi-Fi-s, 3G-s táblagépén Android 2.2-es operációs rendszer fut, súlya mindössze 389 gramm, akkumulátora pedig akár 10 órán át is működik egy feltöltéssel. A hanghívásra is alkalmas készülék 3 megapixeles kamerával és a videohívásokhoz külön webkamerával rendelkezik, belső (memóriaalapú) tárolója 32 GB-ig bővíthető. Számos, az üzleti és a magánéletben egyaránt hasznos alkalmazás futtatható rajta, a nagyméretű képernyővel pedig élmény az olvasás és a böngészés, egyszerű a navigáció. A ZTE V9 Light-tal könnyen szinkronizálhatjuk Google- és Facebook-fiókjainkat, emellett az Android Marketről igény szerint rengeteg alkalmazással bővíthetjük a készülék funkcióit.

ZTE V9 Light

A ZTE V9 Light új Internet Flexi Plus mobilinternet előfizetéssel 5000 forintos kezdőrészlettel, 12 hónapos futamidővel, költség- és kamatmentes részletfizetéssel, kétéves hűségnyilatkozattal, illetve kétéves tarifamegtartással vásárolható meg. A készülék teljes ára részletfizetés nélkül 29 000 forint.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés