Connect with us
Hirdetés

technokrata

Óriási telefon az Acertől

Kütyük

Óriási telefon az Acertől

Iconia Smart: így néz ki, ha okostelefonba öntik a táblagép-képességeket.

Hatalmas, 4,8 colos, 1024×480 pixeles felbontású kijelzőt kapott az Acer Iconia Smart névre keresztelt okostelefon-tablet hibrid megoldása, melynek 6,5 centiméteres szélessége már nem mindenki tenyerében fog elférni. A 21:9-es méretarányú készülék designját megnyújtott, vékony és enyhén ívelt alak jellemzi; a 6-tengelyes mozgásérzékelőt (giroszkóp és gyorsulásmérő) is magába foglaló ház teljes egészében fémből készült.

Acer Iconia Smart

Az előlapon a multi-touch LCD mellett négy gomb található: Home (kezdőképernyő), Search (keresés), Back (vissza), és Menu (menü). A hátlapra 8 megapixeles kamera került, a gyenge fényviszonyok mellett, sötétben való fényképezést pedig egy LED vaku támogatja (az előlapon 2 megapixeles optika dolgozik). A készülék Android 2.3 Gingerbreaddel van felszerelve, annak minden előnyével együtt. Például az Android böngésző multi-touch képességekkel és Java script optimalizálással egyaránt rendelkezik, illetve támogatja az Adobe Flash Player 10.1-et is.

Akárcsak a cég tabletjei, úgy ez a mobil készülék is rendelkezik az Acer saját, Clear.fi névre keresztelt médiamegosztó rendszerével. Ezáltal a telefonon tárolt multimédiás anyagok bármely eszközön megtekinthetők, ami be van csatlakoztatva az otthoni hálózatba és működik rajta a Clear.fi rendszer. A nagysebességű csatlakozás végett HSDPA @ 14.4 és Wi-Fi 802.11n kapcsolódási képességekkel is rendelkezik, illetve a Bluetooth 2.1 (+EDR) változatával.

Acer Iconia Smart felallitva

Az Acer Iconia Smart LED edge-lit (szélről megvilágított) kijelző ugyanazzal a technológiával működik, mint a TV készülékek, és fényes, életteli képeket ad vissza. A hanghatásokról Dolby Mobile technológia gondoskodik, de természetesen mindez kiterjeszthető a DLNA technológiának és a HDMI szabványnak köszönhetően televíziókra is. Ehhez persze már kell kraft: a készülék belsejében 1 GHz-es Snapdragon processzor dolgozik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés