Connect with us
Hirdetés

technokrata

Acer okostelefonok, Android alapokon

Kütyük

Acer okostelefonok, Android alapokon

Érintőképernyős és teljes QWERTY billentyűzet.

Liquid Mini
A kompakt Liquid Mini számos különböző színben kapható – ezüst, királykék, zongora fekete, lime zöld és rózsaszín. Hajlatai krómozott sarkokba futnak, mindez egy puha csomagolással borított házon. Multi-touch kijelzővel rendelkezik, melynek mérete 3,2 col. 5 megapixeles kamerával szerelte fel a vállalat a készüléket – a fényképezést követően egy kattintással megoszthatók a fotók és filmek a Facebook, YouTube és Flickr portálokon.

Az Acer Liquid Mini Android Froyo operációs rendszert üzemeltet, amit az Acer saját fejlesztésekkel tett könnyebben használhatóvá. Például könnyebb hozzáférést kínált a vezetéknélküli opciókhoz, a zene lejátszóhoz és hangprofilokhoz, így nem kell mélyre ásni a menükben. Az Acer SocialJogger alkalmazás pedig integrálja a Facebook és Twitter fiókokból származó információkat, csoportokat és szűrőket lehet létrehozni vele, hogy csak a legfontosabb beérkező üzenetekkel kelljen foglalkozni az okostelefonon.

Teljes funkcionalitású Google alkalmazáscsomaggal rendelkezik, melynek része a Gmail, Google Maps, Google Navigation és a Google Talk. DocumentsToGo és RoadSync alkalmazások révén megnézhetők és szerkeszthetők olyan irodai fájlok, mint Word, Excel, Powerpoint és PDF, illetve el is küldhetők e-mailen a Microsoft Exchange jóvoltából.

A Liquid Mini DLNA tanúsítvánnyal rendelkezik, vagyis a készülék képes a zenét vagy videót egy DLNA televízióra sugározni (vezetékek nélkül), az integrált Acer clear.fi médiamegosztó rendszer révén.

Acer liquid mini betouch e210
Acer Liquid Mini és beTouch E210

Acer beTouch E210
A világos ezüst és fényes fekete színben kapható 116 mm magas és 110 grammos készülék az elődeitől lekerekített formáiban különbözik. A beTouch E210 egy azon maréknyi okostelefonok közül, melyek érintőképernyőt (2,6 colos méretben), teljes QWERTY billentyűzetet és például weboldalak görgetéséhez használható optikai érintőmezőt is kínálnak az Android 2.2 Froyo operációs mellé. Az újratervezett billentyűzet azonnali hozzáférést biztosít a névjegyalbumhoz és a kamerához, továbbá a felhasználók kedvenc üzenetküldő alkalmazásukat is hozzárendelhetik a jobb alsó gyorsindító gombhoz.

3G+, HSDPA (nagysebességű navigáció és letöltés), Wi-Fi támogatás, integrált GPS és Bluetooth 2.1, illetve egy 3.2 megapixeles digitális kamera és egy FM Rádió teszi teljessé a képet, mely funkciókat egy 1300 mAh kapacitású akkumulátor biztosít a telefontulajdonos számára. Még néhány a készülék funkciói közül: e-mailezés push üzemmódban, csevegés Google Talkon, IM-szerű SMS/MMS, Share gomb a Facebook, Twitter, Youtube megosztásokért.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés