Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mit keres a Cisco a televíziózásban?

Kütyük

Mit keres a Cisco a televíziózásban?

Megérett a tévézés a változásra: bemutatta Videoscape megoldását az amerikai vállalat.

Elsősorban hálózati termékeiről ismert a Cisco, és ettől nagyon messze ezúttal sem ment. Igaz, Videoscape megoldásával a televíziózás területén hozna újat a felhasználók és a szolgáltatók életébe az amerikai vállalat, olyan terepen, ahol eddig nem túl gyakran hallhattuk a Cisco nevét. A Videoscape a vállalat videostratégiájának részét képezi, amely az egyszerűbb kezelhetőséget illetve a szolgáltatók számára új piaci lehetőségek megteremtését tűzte ki célul.

Az internetet, közösségi médiát, valamint kommunikációs és mobilitási megoldásokat egyesítő megoldás különböző forrásból származó szórakoztató tartalmakhoz biztosít hozzáférést, így például tartalomsugárzó és fizetős csatornákhoz, valamint az internethez. A Videoscape számos különböző forrásból származó tartalmakhoz biztosít kényelmes hozzáférést többféle eszközről is, emellett lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tartalmakat jelenítsenek és osszanak meg, valamint HD videóhívásokat kezdeményezzenek a televízión keresztül. Bővíti az elérhető mobil tartalmak választékát, így a felhasználók helytől függetlenül tévézhetnek, különböző típusú tartalmakat tekinthetnek meg többféle mobil eszközről és okostelefonról.

A Videoscape számítási felhőt, hálózati megoldásokat és klienskészülékeket alkalmazó nyílt platform. Médiaátjáró a hangszolgáltatások, a lineáris és online videó, a gyors adatátvitel, a Wi-Fi és a hálózati adatforgalom együttes kezelésére. IP set-top box, amely a televízión megjeleníthető valamennyi videoformátumot támogatja. Szoftverkliensek segítségével a felhasználók otthoni és mobil készülékeken (így például hálózatba kötött televíziókészülékeken, táblagépeken és okostelefonokon) keresztül használhatják a Videoscape szolgáltatásait. Emellett a Videoscape Media Suite teljes élettartamra kiterjedő tartalomkezelést biztosít, a Cisco Conductor for Videoscape pedig összehangolja a különböző szolgáltatásokat és előfizető-nyilvántartási funkciókat a felhőben, a hálózaton és a klienskészülékekben.

A fenti öt termékcsalád egyben a Cisco médiahálózati architektúrájának a részét képezi, így együttműködik a cég meglévő hálózati portfóliójának termékeivel (a Cisco szolgáltatói útválasztórendszerrel, az aggregát szolgáltatásokat kínáló útválasztókkal, a tartalomtovábbítási rendszerrel és a kábelmodem-bekötési rendszerekkel), számítófelhős technológiáival (a Cisco Unified Computing SystemTM és a Cisco Nexus megoldással), valamint a Cisco Advanced Services szolgáltatásokkal is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés