Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nagyobb tudású SIM-kártya a kínálatban

Kütyük

Nagyobb tudású SIM-kártya a kínálatban

Rövidesen új, 3G SIM-kártyát vezet be a Vodafone Magyarország, amelynek egyik előnye, hogy 500 név és telefonszám tárolására alkalmas (szemben a jelenleg használatban lévővel, amely csak 250 nevet képes megjegyezni).

Az új kártya előnye továbbá, hogy 250 másodlagos szám (például irodai szám) és 250 e-mail-cím elmentésére is lehetőséget ad, ezáltal az ügyfelek komplett kontaktlistát tudnak kialakítani a SIM-kártyán. Az új kártyát azon ügyfeleknek ajánlja a Vodafone, akik gyakran cserélnek telefont és szeretik a telefonszámaikat a SIM kártyán tárolni.

A SIM Toolkit menü segítségével (a telefonban Vodafone néven megjelenő új menüpont) számos meglévő szolgáltatás sokkal egyszerűbben használható lesz az eddigieknél. Nem kell kódokat, különféle szolgáltatásokhoz tartozó telefonszámokat megjegyezni, mert ez a menü szinte vezeti a felhasználót, kommunikál vele. A menü segítségével lekérdezhető a beszéd-, internet- és a wapforgalom, sőt a Mobil Parkolást is gyorsan, egyszerűen lehet elindítani és megállítani segítségével. A Mobil Lottó szintén könnyedén játszható a telefonról.

Mindezek mellett a Vodafone live! szolgáltatásait egyszerűen, gyorsan el lehet érni, ha például zenét, csengőhangot szeretne letölteni az ügyfél. 2011 januárjától az új, nagyobb tudású Vodafone 3G SIM-kártyát kapja minden ügyfél, akár havidíjas, akár VitaMAX csomagot vásárol. A társaság arra is felhívta a figyelmet, hogy a kiterjesztett SIM-telefonkönyv minden funkciója csak 3G-képes készülékekben használható. Olyan telefonokban, amelyek nem 3G-képesek, ugyanúgy működnek tárolókapacitás szempontjából, mint az eddigi SIM-kártyák. A SIM Toolkit menü viszont minden készülékben használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés