Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon a Nokia N8

Kütyük

Magyarországon a Nokia N8

Kiderült, mennyibe kerül és mikortól lesz kapható a finnek csúcskategóriás okostelefonja.

Tegnap tartott sajtótájékoztatóján elsősorban a magyar tartalmakra koncentrálva mutatta be itthon Nokia N8 mobiltelefonját a finn vállalat (sajnos Pamela Anderson nem jött el Magyarországra). Amint arról mi is írtunk, a készülék lett a vállalat új csúcskategóriás mobilja, többek között a 640×360 pixeles AMOLED kijelzőnek, az elképesztően nagy felbontású, 12 megapixeles fényképező modulnak, HDMI csatlakozójának köszönhetően.

Nokia N8

Visszatérve a hazai debütálásra: kiderült, mikortól és mennyiért lehet majd kapni a telefont. A sajtótájékoztatón elhangzottak szerint november közepére érkezik meg hazánkba, (szolgáltató-függetlenül) 154.500 forintos áron. A Nokia N8 tulajdonosok a készülékre előre telepített alkalmazásokon keresztül élvezhetik a hazai tartalomszolgáltatók videóit, híreit, programjait, TV csatornák internetes videotartalmait. A Magyar Televízió, a Duna Televízió, a TV2, az AXN és a StartlapTV interneten elérhető műsorait nézhetik immár mobilon is.

Az Ovi Áruházban elérhető magyar mobil alkalmazások sora a Nokia N8 megjelenésével tovább bővül. Az Origo négy új widgetet (origo.hu, ozone network, postr és az Iwiw) mutat be a Nokia N8 készüléken. Említést érdemel az Est.hu-val közös fejlesztés, melynek révén az Ovi Térképeken keresztül, különböző megadott szempont – helyszín, időpont, stílus – szerint lehet tallózni közel 8300 helyszín (436 mozi, 2684 szórakozóhely, klub, 734 színház, 1282 múzeum és 2305 étterem) aktuális és jövőbeni programjai között.

A T-Home IPTV előfizetői számára helyet kapott a készüléken a Műsorújság alkalmazás is. Ennek segítségével a csatornák műsor információi mellett a T-Home IPTV előfizetői Nokia N8 mobilkészülékeikről bárhonnan, bármikor távvezérelhetik az otthonaikban felszerelt set-top box felvétel funkcióját.

A felsorolt alkalmazások a Nokia N8-ra előre telepítve érkeznek, és a kompatibilis Nokia készülékekre hamarosan az Ovi Áruházból is letölthetőek lesznek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés