Connect with us

technokrata

Olcsó okostelefon a Huaweitől

Kütyük

Olcsó okostelefon a Huaweitől

100 dollárba kerül az androidos készülék.

A Huawei bejelentette új okostelefonját, az Android 2.2 (Froyo) operációs rendszert futtató Ideos-t. A100 és 200 dollár közötti áron forgalomba kerülő készüléket Európa, Ázsia, Észak- és Latin-Amerika számos országában vezetik be. Az Ideos fekete, sárga, kék és bíbor színű hátlappal kerül piacra. Kettős, WCDMA és WiFi hálózati támogatást nyújt 7,2 Mb/s letöltési sebességgel, illetve Wi-Fi routerként is funkcionálhat, egy időben akár nyolc eszközt képes kiszolgálni.

Huawei Ideos

A fentieken túl olyan extra funkciókat kínál, mint a hangvezérelt tárcsázás és navigáció, illetve SD kártyára telepítve különböző egyéb alkalmazások futtatására is képes. A felhasználók az Android Market online alkalmazásboltban több mint 70 000 alkalmazást érhetnek el.

A Huawei további három Android alapú készüléket is bejelentett.

U8800
Az U8800-on szintén Android 2.2 fut, és a HSDPA+-nak köszönhetően 14 Mb/s letöltési sebességet biztosít. Az U8800 használható 3G modemként és Wi-Fi routerként is, amely akár nyolc készüléket képes kiszolgálni. Az okostelefon 3,8 hüvelyk széles kijelzővel rendelkezik, és számos internetes applikációval egészíthető ki.

U8500
Az U8500 a futurisztikus dizájnt bővített kapcsolódási lehetőségekkel kombinálja. A 3,2 hüvelykes érintőkijelző és az optikai trackpad praktikus kezelhetőséget biztosít a felhasználók számára, miközben az Android 2.1 operációs rendszernek köszönhetően több tízezer applikáció érhető el. A készülék HSDPA-val és Wi-Fi-kapcsolattal is rendelkezik, akár 3G modemként is használható.

U8300
Ez a belépő szintű okostelefon a fiatal mobilfelhasználók igényei szerint készült. A tervezők a QWERTY billentyűzetet és az érintőképernyőt egy csokoládé rudat formázó készülékben egyesítették. A telefonon Android 2.1-es operációs rendszer fut, és előre telepített, népszerű közösségi hálózatok alkalmazásaival rendelkezik.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés