Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyetemi kurzusok, kísérletek videón – 300 milliónyi iTunes U letöltés

Kütyük

Egyetemi kurzusok, kísérletek videón – 300 milliónyi iTunes U letöltés

Több mint 350 ezer – oktatási intézmények publikált – hang- és videofile, szerte a világból.

Az elmúlt három évben az iTunes U letöltéseinek száma meghaladta a 300 milliót, a szolgáltatás pedig egyike a világ legnépszerűbb online oktatási katalógusainak. Világszerte több mint 800 egyetem üzemeltet aktív iTunes U-webhelyet, és ezen intézmények közel fele nyilvánosan teszi közzé tartalmait az iTunes Store online áruházon keresztül. A közelmúltban kínai, hongkongi, japán, mexikói és szingapúri egyetemek újdonságaival bővült a rendszer. Az iTunes felhasználói immár több mint 350 ezer olyan hang- és videofájlhoz férnek hozzá, amelyeket oktatási intézmények publikáltak a világ minden tájáról.

A főiskolákkal és egyetemekkel együttműködésben létrehozott iTunes U egyszerű lehetőség a tanulás kiterjesztésére, az érdeklődési területekkel kapcsolatos tudás felfedezésére, illetve bővebb információ szerzésére az egyes iskolákról. Az iTunes Store különálló iTunes U szekciója a világ kiemelkedő intézményei által közzétett tartalomhoz kínál nyilvános hozzáférést – ide tartozik például a Harvard, az MIT, a Cambridge, az Oxford, a University of Melbourne vagy a Université de Montréal.

Az iTunes U mindenkinek megadja az esélyt az egyetemi kurzusok, kísérletek, fontos sportesemények, az egyetemeket bemutató filmek és speciális előadások tanulmányozására. Az iTunes U szolgáltatásban minden tartalom ingyenesen érhető el, Mac számítógépeken és PC-n egyaránt lejátszható, és az iPhone, iPod touch és iPad készülékekre is közvetlenül, vezeték nélkül tölthető le.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés