Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új virtuális mobilszolgáltató

Kütyük

Új virtuális mobilszolgáltató

2010 nyarától mobilinternet-szolgáltatással bővíthetik tevékenységi körüket a kábeltelevízió és internet szolgáltatók.

A 2007-ben alakult Netfone a Vodafone-nal való együttműködésének keretében új MVNO-szereplőként (virtuális mobilszolgáltató) lépett a piacra. A virtuális mobilszolgáltató jelenleg mobilinternet értékesítését teszi lehetővé, főleg kábeltelevízió szolgáltató partnerei számára. A kábeltelevízió szolgáltatók saját márkanév alatt értékesíthetik a Netfone által biztosított mobilinternetet. Az első partner, a Drávanet Vivafone név alatt 2010. június 30-án indult, és szolgáltatását a mintegy 22.000 ügyfele számára tette elérhetővé.

„A Netfone megoldása lehetőséget biztosít arra, hogy partnerei „plug and play” megoldással egyszerűen és gyorsan léphessenek be a mobilinternet szolgáltatói piacra, mivel a szolgáltatás kialakításához szükséges technikai hátteret, szakmai kompetenciát és segítséget is biztosítunk” – nyilatkozta Varga Lajos, a Netfone mobilüzletág-igazgatója.

A virtuális mobilszolgálató piacra lépésével a mobilinternet az első állomás; a következő hónapokban újabb szolgáltatások várhatóak mind a mobilitás, mind a televíziós és távközlési technológiák kapcsán.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés