Connect with us

technokrata

Megosztható internet fix havidíjakon

Kütyük

Megosztható internet fix havidíjakon

Kétféle fix havidíjú netes csomagot vezetett be a piacra a közelmúltban a Vodafone Magyarország.

Az Internet Easy elnevezésűt az alkalmankénti böngészéshez és vezetékes internet mellé ajánlja a mobilcég, míg az Internet Nonstop fantázianevűt a gyakorlott internetezőknek. Az időnkénti internetezésre alkalmas kistestvér, az Easy csomag 2 GB adatforgalmat tartalmaz, havidíja az első évben 2500 forint kétéves hűségnyilatkozat vállalása esetén. A 8 GB benne foglalt adatmennyiséget tartalmazó Nonstop csomag is túlforgalmazási díj nélküli, és akár vezetékes internet kiváltására is alkalmas lehet. A csomag havidíja az első évben 5000 forint, kétéves hűségnyilatkozat esetén. Mindkét csomagnál igaz, hogy a csomagban foglalt adatmennyiség elérése után sem változik a havidíj, azaz nincs túlforgalmazási díj, a szolgáltató viszont lelassítja az internet sebességét a számlaciklus végéig (le- és feltöltés irányba is 128kbit/s).

További újdonság, hogy az egyelőre csak a Vodafone-nál elérhető internetmegosztóval a mobil internetet immáron több felhasználó egyidejűleg is el tudja érni. Az eszköz tulajdonképpen egy dokkoló, amibe az USB modemet bele kell dugni és a felhasználók laptoppal, netbookkal, vagy egyéb WiFi képes eszközzel csatlakozhatnak – vezeték nélküli, WiFi hálózatban – az internethez. A Vodafone, ha a csomagok mellé internetmegosztó eszközt is rendelünk, egy nem túl jelentős egyszeri díjat számít fel, ez a kisebb csomag esetén 5000, a nagyobb esetében 1000 forint. Az eszközzel szükségtelenné válik a lakás bekábelezése, feledhető a félelmetes falfúrás okozta káosz, megúszható a kábelek bekötésének macerája, s nem kell kevésbé szimpatikus szerelő szakembereket a lakásunkba engedni.

A Vodafone folyamatosan bővülő lefedettségének köszönhetően ma már több mint ötszáz településen érhető el a társaság netes szolgáltatása. Barátságos, hogy nyugodtan ki lehet próbálni a Vodafone Internetet, mert a megkötött szerződést hét napon belül díjmentesen fel lehet bontani, igaz, a próbaidőszak alatt a normál havidíjat időarányosan kiszámlázza a cég.

A Vodafone ajánlata visszavonásig, kétéves hűségnyilatkozattal (egy év tarifaváltási tilalommal Internet Nonstop csomag esetében) és modemvásárlással együtt érvényes. A 7,2 Mbit/s maximális sebességre képes K3765 USB modem ára 1 forint, azonban a kerekítési szabályokra tekintettel 0 forint fizetendő. Előfizetésenként egy internetmegosztó vásárolható meg opcionálisan, egyszeri díjért, a készlet erejéig. A HSDPA technológiával lefedett 3G lefedettségi területeken a garantált le- és feltöltési sebesség az általános szerződési feltételekben meghatározott (jelenleg 150/40 kbit/s), amelyet a szolgáltató az esetek 80 százalékában garantál.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Dotkom

Hirdetés

Műszaki-Magazin.hu