Connect with us

Hirdetés

technokrata

HTC Wildfire: már Magyarországon

Kütyük

HTC Wildfire: már Magyarországon

Megérkezett az első, exkluzív darab.

HTC-Wildfire.jpg

A HTC Desire kistestvére a boltokba csak júliusban kerül, de a legelső hivatalos Wildfire telefonra bárki licitálhat. Az exkluzív darab a június 21. és 28. között futó Vatera Premieren kerül virtuális kalapács alá, a kikiáltási ár 5000 Ft.

Az érintőkijelzős okostelefonon a felhasználó egy érintéssel megoszthatja legújabb élményeit ismerőseivel a világhálón, legyen szó fényképekről, videókról vagy akár egy Facebook üzenetről, míg az Android 2.1 operációs rendszer számtalan alkalmazás elérését és azok megosztását teszi lehetővé. HTC hívásazonosítója megmutatja a hívó Facebook státuszát, legutóbbi frissítéseit és emlékeztet a születésnapjára is. 5 megapixeles kamerája autofókusz funkcióval rendelkezik; a 118 grammos készülék 480 órás készenléti és 8 órás beszélgetési idővel bír.

A Premier árverésen befolyt összeget minden esetben jótékonysági célra fordítja az aukciós oldal. Most a Magyar Speciális Olimpia Szövetség támogatják a szervezők. A szövetség célja, hogy a 8 éves és annál idősebb értelmi sérült emberek számára egész éven át tartó edzési és versenyzési lehetőséget nyújthasson különböző olimpiai sportágakban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés