Connect with us

technokrata

Youtube és Twitter a Wadján

Kütyük

Youtube és Twitter a Wadján

A felhasználók valós időben rendszerezhetik, archiválhatják és vitathatják meg a közösségi tartalmakat.

A Wadja olyan közösségi szolgáltatásokat nyújt felhasználóinak, amelyek valódi tartalmat közvetítenek és kiszűrik a felesleges, kéretlen elemeket. Egy címke létrehozása mindössze néhány másodpercet vesz igénybe, és a felhasználó eldöntheti, hogy engedélyezni kívánja-e a célzott YouTube és Twitter tartalom megjelenítését, vagy sem. Így kizárólag azok a videók és Twitter bejegyzések jelennek meg minden egyes címke alatt, amelyek közvetlenül kapcsolódnak az adott címkéhez (témához). A szűrök segítségével, pedig még tovább finomítható a fogadni kívánt információ típusa.

„A címkézés szépsége abban rejlik, hogy ez a rendszer képes a tartalmat átválogatni és rendszerezni, majd könnyen emészthető formában elénk tálalni. Képzeljünk el egy megoldást, amellyel a világháló számos közösségi oldaláról, minden számunkra fontos információt egy helyre gyűjthetünk. Ez a címke.” – mondta Alex Christoforou, a Wadja ügyvezető igazgatója.
A felhasználó tetszés szerint engedélyezheti a YouTube és Twitter feedeket, valamint szűrést alkalmazhat a beérkező adatmennyiségen, hogy kedvére foglalkozhasson az őt érdeklő információval. A különböző címkéket más felhasználók is megtalálhatják, követhetik, és együtt, közös eszmecserét folytathatnak az adott témával kapcsolatban.

A népszerű „U2 360 Tour” címke tagjai például egy helyről követik a rajongók Twitter bejegyzéseit a világ minden pontjáról, valamint a YouTube-ra feltöltött videókat, és valós időben beszélgetnek minden, a témát kedvelő Wadja felhasználóval.

A címkék folyamatosan frissítik, rendszerezik, és naprakészen tartják az online beszélgetéseket. A Wadja hálózat egyedi közösségi és mobil szolgáltatásainak köszönhetően a felhasználó csatlakozhat az azonos érdeklődési körű csoportokhoz. Ebben vannak segítségére a címkék, amelyek megtalálják, rendszerezik és kezelik a közösségi oldalak tartalmait, kiszűrve az oda nem illő információt. Közösségeket teremtenek, amelyek tagjai közös érdeklődési körük, kedvenc témáik, hobbijaik alapján találnak egymásra.

Tovább
Kapcsolódó cikkek
HirdetésSzólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu