Connect with us

technokrata

3G: mobil szélessáv a Netgear routerekben

Kütyük

3G: mobil szélessáv a Netgear routerekben

Internet-hozzáférés olyan helyekre, ahol nincs vezetékes infrastruktúra.

A routerek mobilhálózati csatlakozása számos országban egyre nagyobb népszerűségnek örvend a vezetékes szélessávú technológia kiegészítéseként és alternatívájaként. A 3G/HSPA mobil szélessávú technológiát több mint 130 ország több mint 300 hálózatában alkalmazzák.

Az Ericsson és a Netgear együttműködésének célja a mobil szélessávú piac kiterjesztése új alkalmazási területek és felhasználói szegmensek felé, hogy a mobilhálózatok üzemeltetői növelhessék bevételeiket, ahogy előfizetőik egyre nagyobb arányban veszik igénybe a 3G-hálózatokat különböző adatátviteli alkalmazásokhoz. A hálózati infrastruktúra és szolgáltatások szállítása mellett az Ericsson mobil szélessávú modulokat is kínál a HSPA-technológiához. Ezidáig az Ericsson az alábbi vállalatokkal jelentette be hivatalosan az együttműködést: LG, Toshiba, Dell, Lenovo és Sony.

A Netgear MBRN3300 a HSPA technológiát kombinálja a 802.11n vezeték nélküli és az Ethernet LAN technológiával. A hálózati útválasztó része egy 270 Mbps sebességre képes vezeték nélküli LAN kapcsolat valamint egy teljeskörű tűzfal megoldás. Bemutatójára a február 15-18. között Barcelonában (La Fira) megrendezendő Mobil Világkongresszus (Mobile World Congress) keretében kerül sor az Ericsson kiállítási területén, a 6. pavilonban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin