Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szoftverbörze: ingyenes az informatikai szaktanácsadás

Kütyük

Szoftverbörze: ingyenes az informatikai szaktanácsadás

Neves szakértőkkel találkozhatnak a látogatók az 1. Magyar Virtuális Szoftverbörze és Informatikai Kiállításon.

Az idén virtuális módon feléledő Szoftverbörze alatt ingyenes szaktanácsadást kaphatnak azok a cégvezetők és menedzserek, akik informatikai kérdésekben kívánnak tájékozódni. A kiállításon szereplő neves szakértők sokféle kérdésben nyújtanak segítséget, az előadások a szoftverek közötti választástól a felhasználóbarát honlap fejlesztéséig számos témakört érintenek. A rendezvény látogatása díjmentes, és mivel a kiállítást idén virtuális formában rendezik meg, az előadások követéséhez mindössze internetelérésre lesz szükség.

A Szoftverbörze szervezői elismert szakértőket kértek fel az előadások tartására. A felhasználóbarát honlapok fejlesztéséről például Dr. Mlinarics József, a Magyar Tartalomipari Szövetség (Matisz) ügyvezető elnöke tart előadást, míg a komplex munkafolyamatokra és a csoportmunkára kínált szoftveres megoldásokról Perhiniák Márton, a Trans-Europe Consulting Kft. ADOBE szakértője beszél. A vállalatirányítási szoftverek bevezetésének sikeres lebonyolításához független szakértőként Kulcsár Alexandra, az Optimum4 Kft. ügyvezető igazgatója ad tanácsokat. A HR szoftverek közötti választásban Polyák György, a személyzeti szolgáltatásokat nyújtó VPS Group Kft. ügyvezető igazgatója segít az érdeklődőknek.

A két utóbbi szakértőnek az érdeklődők a kiállítás teljes ideje alatt feltehetik kérdéseiket chaten vagy videobeszélgetésen. A március 17-19-én megrendezésre kerülő kiállítás programja még folyamatosan bővül, az újabb előadásokról itt lehet tájékozódni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés