Connect with us

Hirdetés

technokrata

Alig működik a T-Mobile szolgáltatása

Kütyük

Alig működik a T-Mobile szolgáltatása

A hiba számos előfizetőt érint.

Frissítve!

Több órája tapasztalható, hogy a T-Mobile hálózatával gond lehet, mivel a hívások és az SMS-ek nem mindig érnek célba.

A szolgáltató eddig nem adott ki hivatalos értesítést, mindössze annyit tudni a telefonos ügyfélszolgálat automata közleményéből, hogy “karbantartás” miatt bizonytalan a működés.

A Twitteren azonban már látható egy megjegyzés, hogy A hálózati problémával kapcsolatban lesz hivatalos tájékoztatás. | Türelmeteket kérjük, melyet a konkurens Vodafone is megkontrázott egy Ok, csörögjetek ránk! 😉 megjegyzéssel.

[Frissítés]

A Magyar Telekom nemrég az alábbi közleményt juttatta el Szerkesztőségünkbe a hibával kapcsolatban:


Váratlan szoftverprobléma okozta a hívásfogadási gondokat a Telekom mobilhálózatában

A mai napon délelőtt a Magyar Telekom mobil-előfizetéssel rendelkező ügyfelei jelentős részének hálózaton belüli hívásai sikertelenek voltak, az előfizetők azt tapasztalták, hogy a hívott fél nem elérhető, ki van kapcsolva vagy a hangposta jelentkezik. Az elsősorban a hálózaton belüli hívásindításokat érintő, és a jelzett időtartamban fennálló zavart egy éjszakai, előre tervezett munka során keletkezett váratlan szoftverprobléma okozta. Ennek észlelését követően a rendszerszállítóval közösen még éjjel azonnal megkezdődött a hibaelhárítás, amelynek eredményeként a szolgáltatás fokozatosan áll helyre.

A Magyar Telekom ezúton is köszöni ügyfelei megértését és türelmét. A probléma elhárításával a kapcsolatban a szolgáltató természetesen további tájékoztatással szolgál majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés