Connect with us

technokrata

Pornó a telefonon

Kütyük

Pornó a telefonon

A világ első, „csak felnőtteknek” mobilboltja.

Az Apple-nek – legalábbis ebből a szempontból – nagyon szigorú szabályozása van a mobilbotjába felkerülő programokat illetően: szexuális tartalommal bíró alkalmazásokat nem enged megjelentetni Steve Jobs cége. Az Iphone tulajok emiatt nem is juthatnak hozzá egy kis erotikához hivatalos forrásból, pedig igény lenne rá. Hiszen a szélessávú kapcsolatok és a DVD elterjesztéséért jelentős mértékben felelős pornó mozgatja az emberek (elsősorban a férfiak) fantáziáját, sokan még fizetni is képesek érte.

Ezt a lehetőséget látta meg a MiKandi vállalat: a cég elindította saját, mobiltelefonokon megtekinthető tartalmakat kínáló áruházát. A virtuális bolt kifejezetten felnőtteknek szól, habár a MiKandi óvakodott a pornó kifejezés használatától.

Ugyanakkor a kínálat abból a szempontból szűkös, hogy csak az Google fejlesztette Android operációs rendszert futtató kommunikációs készülékekről érhető el. Ez azonban mindkét fél számára jól jöhet. A MiKandi elsőségével hívhatja fel magára a figyelmet, az Android pedig újabb lökést kaphat a digitális világ kitárulkozását eddig is nagymértékben segítő felnőtt tartalmaktól. Igaz, a Google saját boltjában, az Android Marketben továbbra sincsen lehetőség ilyenfajta kíváncsiság kielégítésére, de azt senki nem tiltja, hogy a mobiltelefon-tulajdonosok alternatív helyeken is keresgéljenek…Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin