Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kommunikáljunk egyszerűen – Novell Pulse

Kütyük

Kommunikáljunk egyszerűen – Novell Pulse

Google Wave, Novell módra.

A Novell bejelentette az első valós idejű nagyvállalati csoportmunka-támogató megoldását, a Novell Pulse-t, amelyet a Google-lel fejleszt tovább. A két vállalat együttműködésének célja, hogy a Novell Pulse és a Google Wave kompatibilis legyen, és a felhasználók a valós idejű kommunikációnak köszönhetően zavartalanul együtt dolgozhassanak a két rendszerben. A szolgáltatás egyesíti a levelező rendszert, a közösségi üzenetkezelőket és a dokumentumkészítő megoldásokat, amelyek kiegészülnek az informatikai biztonsági és felügyeleti eszközökkel. A Google Wave Federation Protocol használatával a Novell Pulse az elsők között támogatja a Wave platformot.

„A Novell több mint 20 éves tapasztalattal rendelkezik a csoportmunka piacon, megoldásaink többféle igényt is lefednek. A GroupWise egy robosztus e-mail és naptár és feladatmenedzsment megoldás, web 2.0-es eszközökkel. A Teaminggel biztonságos online munkaterek hozhatók létre a közös munkához, támogatja a dokumentummenedzsmentet és a felhasználók által irányított munkafolyamatokat. A Pulse pedig kiegészíti a meglévő megoldásainkat, segítségével a felhasználók valós időben és egyetlen felületen dolgozhatnak együtt munkatársaikkal vagy partnereikkel, felhasználva a különböző vállalati és közösségi tartalmakat” – mondta Szittya Tamás, a Novell Magyarország ügyvezető igazgatója.

A 2010 első felében megjelenő Novell Pulse egyszerűbbé teszi a digitális kommunikációt, az új ötletek megfogalmazását és az információ megosztását. A kontinensnyi távolságra lévő emberek is valós időben oszthatnak meg és szerkeszthetnek együtt dokumentumokat, közösen böngészhetnek weboldalakat, és folytathatnak digitális megbeszélést. A Pulse felhasználói a hatalmas tartalommennyiséget egyszerűen, a személyek vagy témák szűrésével kezelhetik, és a témákhoz kapcsolódó csoportok és beszélgetések mellett tárolhatják a vonatkozó fájljaikat.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés