Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: új ˝3 az 1-ben˝ díjcsomagok – mindent bele!

Kütyük

T-Mobile: új ˝3 az 1-ben˝ díjcsomagok – mindent bele!

Telefonálást, internetezést és mobiltévézést egy havi díjért kínáló mobil 3play díjcsomagok a hazai piacon elsőként a T-Mobile-tól.

A T-Mobile 2009. május 1-jétől a hazai mobilpiacon elsőként 3play díjcsomagokat vezet be, melyek a havi díj ellenében egyszerre biztosítják a telefonálás, az internetezés és a mobiltévézés lehetőségét. Ráadásul a MédiaMánia díjcsomagok a kedvező, teljes egészében leforgalmazható havi díjakon felül díjmentes SMS-eket, adatforgalmat és mobiltévézési lehetőséget is tartalmaznak.

Élmények megosztása szóban, üzenetben és az interneten, a lehető legegyszerűbben. Többek között ezt kínálják a T-Mobile új, a leforgalmazható havi díjon felül díjmentes SMS-eket, adatforgalmat és mobiltévézést kínáló, MédiaMánia néven bevezetésre kerülő díjcsomagjai.

A négy MédiaMánia csomag (MédiaMánia S, MédiaMánia M, MédiaMánia L, MédiaMánia XL) teljes egészében belföldi telefonálásra és belföldi SMS-ek küldésére felhasználható havi díjakkal vehető igénybe, és a csomagok percdíjai is előnyösek. A legkisebb MédiaMánia S csomaggal például 4.990 forintos havi díj ellenében 26 forintos hálózaton belüli és 29 forintos hálózaton kívüli, belföldi hálózatba irányuló percdíjakkal lehet telefonálni. Ráadásul a leforgalmazható 4.990 forintos havi díjon felül a díjcsomag 50 darab, belföldi előfizetőknek küldhető SMS-t, 500 MB-nyi belföldi adatforgalmat és 10 órányi Mobil TV-elérést is biztosít. Ezek ráadásul nem érintik a havi díjat, azaz pl. ha az előfizető felhasználta az 50 SMS-t, az 500 MB adatforgalmat vagy 10 órát tévézett mobilján, a 4.990 forintos havi díjat még mindig teljes egészében felhasználhatja a díjszabás szerinti beszélgetésre vagy SMS küldésre.

A MédiaMánia díjcsomagokban a T-Mobile Mobil TV alap csomagja érhető el, 14 TV csatornával, így belföldön többek között akár az RTL Klub, az m1, m2, a Duna Tv, a TV6, a Viva Tv vagy az Eurosport adása is nézhető az arra alkalmas mobilon. A belföldi adatforgalommal pedig akár az internet, vagy a WAP is böngészhető, és e-mailezni is lehet, így például a mobiltelefonnal elkészült képeket, videókat akár elküldve, akár a világhálóra feltöltve a T-Mobile-osok élményeiket könnyedén megoszthatják másokkal is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés