Connect with us

Hirdetés

technokrata

Akár földhöz is vághatjuk a Sonim telefonjait

Kütyük

Akár földhöz is vághatjuk a Sonim telefonjait

Extrém környezeti terhelést is kibírnak a gyártó kommunikációs eszközei.

Új telefonok forgalmazását jelentette be ma az LCP Systems; melyek inkább kuriózumszámba menően képviselik majd magukat Magyarországon, mintsem a tömegtermékként találkozhatnánk velük. A Sonim strapa-telefonjai az extrém környezeti igénybevétellel járó munkaköröket betöltők számára készült. Másfél méterig víz-, de ezen kívül por-, hő- és ütésállóak a készülékek, ráadásul tükröződés- és karcmentes LCD-vel rendelkeznek. Mérete, valamint a gumírozott burkolat egyenetlen felülete lehetővé teszi, hogy akár kesztyűben is biztonságosan és precízen lehessen használni. A zajos, ipari körülmények között történő alkalmazás során fontos szerepet játszik a hangerő széles skálájú szabályozhatósága. A készülék kijelzője 67×37 mm nagyságú, 128×160 pixel felbontású, és Bluetooth-kapcsolatra alkalmas. Több mint 200 órás készenléti idővel rendelkezik 1100 mAh-ás akkumulátornak köszönhetően.

A telefon kiegészítőjeként szolgál az a napelemes hátizsák, amely több napos, természetben töltött túra alkalmával is áramforrást biztosít, így használói napenergia segítségével tölthetik fel mobiltelefonjukat, navigációs készüléküket.

Bemutatták az i-mate smartphone családot is, melynek tagjai arról ismertek, hogy a megszokottnál több hardveres gombbal vannak ellátva. A Magyarországon most debütáló modellek mobil kliensként vállalatirányítási rendszer futtatására is alkalmasak; és találunk köztük ipari védelemmel ellátott modelleket is. A termékek az LCP Systemsnek köszönhetően magyar nyelvű operációs rendszerrel is elérhetőek lesznek.

A mobil készülékek mellett asztali telefonokról is hírt adott az LCP Systems. A Siemens Gigaset otthoni és irodai használatra tervezett készülékei – asztali vezetékes és vezetéknélküli, valamint IP-telefonok – az ECO DECT (környezetbarát) technológiának köszönhetően 60%-kal kevesebb energiát fogyasztanak, mint a hagyományos vezeték nélküli telefonok. HSP fejlesztésre révén jó hangminőséget biztosít kihangosítás funkcióban is. Az LCP Systems kínálatában a jövőben a Siemens Gigaset asztali telefonok minden modellje elérhető lesz, az alacsonytól egészen a luxuskategóriás modellekig.

A Fimca pedig multimédiás IP-telefonjaival készül a hazai piacra. Teljes körű vezeték nélküli szolgáltatással és Wi-Fi internetkapcsolattal támogatják az üzleti jellegű használatot. A készülékek alkalmasak mind internetes, mind normál telefon-üzemmód használatra, a beépített webkamera és a 7″ méretű, nagy felbontású, érintőkijelzős képernyő segítségével pedig videokonferencia lebonyolítására, fotó és filmlejátszásra, e-mail küldésre, internet-használatára. A bemutatott készülékek Bluetooth kézibeszélővel és elforgatható képernyővel rendelkeznek.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés