Connect with us

technokrata

Zökkenőmentes iGO térképfrissítés

Kütyük

Zökkenőmentes iGO térképfrissítés

Az LCP stratégiai megállapodást kötött a Nav N Go-val – a megállapodás érinti a ˝C˝ sorozatú
Mio készülékek térképfrissítési lehetőségét is.

A cégcsoport stratégiai megállapodást kötött a digitális térképeket és térképfrissítéseket fejlesztő Nav N Go Kft.-vel, mely megállapodás értelmében az LCP Group a továbbiakban az iGO térképszoftverek hivatalos disztribútoraként folytatja tevékenységét.

Az együttműködés értelmében a Nav N Go Kft. a térképfrissítések terén a jövőben kiemelt támogatásban részesíti új stratégiai partnerét. Ennek eredményeként az LCP Group cégcsoport által forgalmazott termékek térképfrissítésével kapcsolatos – más beszállítókkal összefüggésben felmerült – fennakadások végérvényesen megszűnnek. Az új térképszoftverek, melyek az LCP Group által forgalmazott navigációs termékkel kompatibilisek, egyedi és praktikus kezelőfelülettel rendelkeznek.

A Nav N Go Kft. a létrejött együttműködéssel az LCP Group-ot egyúttal azon kevés partnerei közé választotta, akik számára elérhetővé válik az új, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező navigációs szoftver, a szakmai körökben már várva várt Amigo.

Az LCP cégcsoportjához tartozó TMS Kft. napokon belül megkezdi a 2008. 10. havi térképállapotot mutató SD-kártya forgalmazását, mely az Altina készülékek mellett a ˝C˝ sorozatszámú Mio készülékekkel is kompatibilis, sőt a Magyarországot tartalmazó SD-kártya a Mio H610-es készülékek tulajdonosai számára is megoldást jelent.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin