Connect with us

technokrata

Olcsó érintőkijelzős mobil a hazai Vodafone-nál

Kütyük

Olcsó érintőkijelzős mobil a hazai Vodafone-nál

Kizárólag a Vodafone kínálatában, kedvezményes áron vásárolható meg az LG alacsony árkategóriás érintőképernyős mobilja, a KP500.

A készülék havidíjas előfizetéssel, Vodafone Fix 3000 tarifacsomag választása esetén kedvezményes áron vásárolható meg, mindössze 14.970 forintért.

A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) telefon előlapján csupán néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet, a telefon kezelését ugyanis a nagyméretű érintőkijelzővel (cerka, kézírásfelismerés) lehet megoldani. A 3 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú display 240×400 pixeles (WQVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az új felhasználói felület lehetővé teszi, hogy gyorstárcsázáskor egy telefonszámhoz hozzárendeljük egy barátunk fényképét, majd a portrék között lapozgatva, a felhívni kívánt barát képét egyszerűen megérintsük.

A beépített digitális fényképezőgép modulban egy 3 megapixeles CMOS szenzor kapott helyet, a mintegy 50 MB kapacitású belső memória pedig microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 8 GB-ig). A költséghatékonyság jegyében a HSDPA, az UMTS és a Wi-Fi kimaradt a mobilból, így ezúttal be kell érnünk az EDGE, GPRS és Bluetooth 2.1 technológiákkal. Említést érdemel továbbá az integrált mozgásérzékelő, a kijelzőn megjelenő virtuális QWERTY billentyűzet, az RDS funkciós sztereó FM rádió, az MP3/AAC/WMA zenelejátszó, illetve a 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (maximum 350 órás készenlét, illetve 3,5 órás beszélgetési idő). A 106,5×55,4×11,9 milliméter méretű LG KP500 tömege 87 gramm.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin