Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 5630 XpressMusic: szupervékony, zenés okostelefon

Kütyük

Nokia 5630 XpressMusic: szupervékony, zenés okostelefon

Megérkezett a finnek legújabb XpressMusic modellje.

A Nokia bemutatta a Nokia 5630 XpressMusic telefont, egy új, szupervékony, S60-alapú készüléket, mely teljes szórakoztatási élményt kínál. A Nokia 5630 XpressMusic segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen játszhatnak le zenét, videókat és játszhatnak játékokat, valamint oszthatnak meg tartalmat.

Az XpressMusic sorozat hagyományaira építve, a Nokia 5630-ban profi zenelejátszó található a legjobb audiominőség érdekében, a telefon erre kijelölt gombjaival bármikor egyszerűen lejátszhatók a zenék és videók. Mindemellett, megtaláljuk a zenéhez elengedhetetlen összetevőket, mint az akár 3.000 zeneszám tárolására alkalmas 4 GB-os memóriakártyát (maximum 16GB), valamint minden főbb digitális zeneformátum támogatását és egy 3,5 milliméteres AV jack-dugót. Az innovatív, hangirányítású ˝Mondd és játszd˝ funkciónak köszönhetően a felhasználóknak csupán ki kell mondaniuk kedvenc előadójuk nevét vagy zeneszámuk címét, és azt automatikusan lejátssza a készülék.

A 2,2 colos QVGA kijelzőt kapott Nokia 5630 XpressMusic kompatibilis a Nokia Music Store-ral, így a felhasználók böngészhetnek a bolt zeneszámai között és megvásárolhatják azokat, ahol ez lehetséges. A Nokia Music PC szoftver pedig lehetővé teszi a dalok egyszerű – ˝fogd és vidd˝ – áttöltését és az összes zenei gyűjtemény rendezését. Bizonyos piacokon a Nokia 5630 XpressMusic telefont Comes With Music készülékként árusítják.

A HSDPA támogatású Nokia 5630 XpressMusic kezdőképernyője azokat az embereket és tartalmakat emeli ki, amelyek a legfontosabbak a felhasználó számára. A Kapcsolatok parancssorban a 20 legkedvesebb barát vagy üzleti kapcsolat egyenesen a kezdőképernyőről elérhető a teljes kommunikációs történetükkel – a legutóbbi e-mailjeikkel, üzenetekkel, hívásokkal és elmentett fényképeikkel – együtt. A kezdőképernyő alján található parancsikonokkal a leggyakrabban használt alkalmazások érhetők el, mint a zene, a rádió, az internet, az N-Gage és a fényképek.

A 12 milliméter vastag Nokia 5630 XpressMusic teljes N-Gage élményt nyújt, a kezdőképernyőn található N-Gage parancsikonnal. Az N-Gage a vezető játékkiadók teljes kínálatát felvonultatja, lehetőséget ad többszereplős játékokra és a fejlődés nyomon követésére, valamint barátok felvételére ellenfélnek. A 3,2 megapixeles, LED-segédfényes AF kamerával szerelt Nokia 5630 XpressMusic készülék 2009 második negyedévétől kezdve lesz elérhető bizonyos piacokon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés