Connect with us

Hirdetés

technokrata

Valentin napi újdonságok és akciók

Kütyük

Valentin napi újdonságok és akciók

Különleges Valentin napi opcióval és Valentin napi Vodafone live! tartalmakkal készül a Vodafone a szerelmesek ünnepére.

2009. február 7. és 20. között szerelmes dalok és csengőhangok, játékok, valamint Valentin napi háttérképek és képeslapok kedvezményes áron tölthetők le a Vodafone live! oldaláról. Számos romantikus dal díjmentesen érhető el, a többi szerelmes zeneszám vásárlása esetén pedig a második ajándék. A játékok közül a Block Breaker Deluxe 2, Date or Ditch, Shrek Party, Paris Hilton Diamond Quest, Wonder Blocks Miami Nights Singles in the City és a Castle of Magic letöltése esetén a második játék letöltése díjmentes.

A Valentin napi szolgáltatások megtalálhatók: Vodafone live! / Valentin akciók oldalon.

2009. január 15. és március 31. között két Vodafone Fix 3000, 4500, 6000, 9000, 12000, 15000, vagy bármely két Multimédia tarifa, valamint két készülék egyidejű vásárlása esetén a két új előfizetés tulajdonosa a szerződéskötéstől számított fél éven át belföldön 0 forintos percdíjjal és opciós díj nélkül hívhatja egymást. Az akcióban szereplő 13 készülék többsége 0 forintért elvihető és tetszés szerint kombinálható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés