Connect with us

Hirdetés

technokrata

A világ legjobb munkahelye

Kütyük

A világ legjobb munkahelye

Már nem a Google-nél a legjobb dolgozni.

A Fortune magazin minden évben felmérést készít (igaz, USA-specifikusan) a nagyvállalati munkahelyekről, és rangsort állít fel azon 100 cég között, ahol a munkakörülmények a legjobbak. Tavaly a Google végzett az élen, vagyis az amerikai keresővállalat bizonyult a leginkább dolgozóbarátnak. Idén azonban lecsúszott a negyedik helyre, többek között az olyan juttatások, szolgáltatások eltörlése miatt, mint az évente megrendezésre kerülő közös sítúra vagy a délutáni teázás.

Abban azonban változatlan maradt a toplista, hogy most is egy IT cég vezeti. A Fortune szerint a hálózati tárolókat gyártó/fejlesztő NetApp volt az elmúlt évben a legjobb munkaadó. A világszerte 8 ezer munkahellyel rendelkező vállalat munkavállalói nagyfokú elkötelezettséget mutattak munkaadójuk iránt. Ez persze nem olyan meglepő annak tükrében, hogy a NetApp nagymértékben támogatja alkalmazottait: az örökbefogadók több mint 11 ezer dolláros segítséget kapnak új családtagjuk segítéséhez, illetve öt napot önkéntes munkával tölthetnek a munkavállalók év során anélkül, hogy szabadságot kellene kivenniük. A NetApp természetesen ezen időszak alatt is fizeti munkatársait. Meg kell még említeni, hogy a nagy világválság közepette a vállalat nem vált meg egyetlen alkalmazottjától sem, sőt, bővíteni igyekszik alkalmazottainak körét.

A listán az ismertebb tech cégek közül a Cisco a hatodik lett, az Adobe a tizenegyedik, a Microsoft viszont csak a 38-ik. Itt megnézhető a komplett sorrend.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés