Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legfrissebb navigációs térképek

Kütyük

A legfrissebb navigációs térképek

Új térképmegoldásokat mutatott be a Nav N Go a nemzetközi CES kiállításon.

A Nav N Go tovább szélesíti saját fejlesztésű térképeinek skáláját, és a 2009-es nemzetközi CES kiállítás helyszínén, Las Vegasban, a The Mirage Hotel Tower Suite termében mutatta be chilei, indiai és kínai térképmegoldását. A globális térképlefedettség kiszélesítéséről szóló bejelentéssel a magyar navigációs szoftverfejlesztő cég tovább erősíti pozícióját.

A Kolumbia és Argentína térkép 2008-as bemutatását követően a Nav N Go tovább folytatja a dél-amerikai lefedettség kiszélesítését. Ennek eredményeképpen a vállalat bejelentette, hogy újabb, a Chilei Köztársaság térképével növeli kínálatát. Az első verzió 2009 első negyedévében várható, és ezzel számos gyártó előtt kitárul a navigációs termékek forgalmazásának kapuja Dél-Amerika egyik legdinamikusabban fejlődő piacán. Az újabb, körülbelül 115.000 kilométer hosszú úthálózatot és több, mint 61.000 hasznos helyet tartalmazó dél-amerikai térkép kiváló lehetőséget nyújt a jól megtervezett és problémamentes utazásra Chilében.

A Nav N Go kész kínai térképmegoldását is bejelentette, mely a Tele Atlas Kína, Hongkong és Makaó térképein alapul. A Nav N Go iGO 8 kínai mandarin nyelven és kantoni nyelvjárásban kínál hangnavigációt, valamint a menük hagyományos és egyszerűsített kínai nyelven is elérhetők. A térképmegoldás lokalizált billentyűzettel és kézírás-felismerő szoftverrel egészül ki. Mindemellett, a Tele Atlas portfolióját alapul véve, több száz 3D-s tereptárgyat is kínál Kína területén.

A Nav N Go térképmegoldásai immár India vonatkozásában is elérhetők. A különleges, nemzeti szintű rendelkezések miatt a Nav N Go az indiai MapmyIndia partnereként biztosítja az országra navigációs térképadatait. A MapmyIndia vezető szerepet tölt be India kiváló minőségű digitális térképadatainak biztosításában, valamint az ország legátfogóbb és legmegbízhatóbb, navigálható térképegyüttesének rendelkezésre bocsátásában. A Nav N Go által támogatott India térkép 202 városban nyújt részletes, utca-szintű lefedettséget, 130.000 települést összekötő, 600.000 kilométer hosszú úthálózatot, valamint közel 450.000 hasznos helyet (POI-t).

A navigációs szoftverfejlesztő vállalat a közelmúltban indította el a www.naviextras.com webhelyen található térkép- és tartalomfrissítő portálját, valamint az ehhez kapcsolódó Naviextras Toolbox számítógépes szoftvert. Az egyszerű használatot biztosító Naviextras nemcsak egy térkép- és szoftverfrissítő felület, de extra térképeket (jelenleg több, mint 60 ország térképe áll rendelkezésre), 3D-s tartalmakat valamennyi országra vonatkozóan, valamint a navigációs felhasználók számára fórumot is biztosít.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés