Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ilyen még nem volt: skizofrén LG tapimobil érkezett

Kütyük

Ilyen még nem volt: skizofrén LG tapimobil érkezett

A dél-koreai gyártó legújabb telefonjának két énje van.

Az LG a jelek szerint megirigyelte a Samsung dupla SIM-kártyás készülékek piacán elért sikereit, éppen ezért bemutatta első olyan telefonját, melybe immár nem csak egy, hanem akár két SIM-et is be lehet helyezni. A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal szerelt LG KS660 kapcsán azonban komoly negatívum, hogy nem csak a Wi-Fi, hanem még a 3G is hiányzik belőle.

A 3 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző 400×240 pixeles (WQVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatú, az autofókuszos kamera segítségével pedig maximum 5 megapixeles felbontású fotók készíthetők. A videófelvevő kapcsán pozitívum a 720×480 pixeles maximális felbontás, ellenben negatívum a 30 helyett csak 15 fps-es sebesség.

Az 50 MB kapacitású belső memória microSD memóriakártyákkal (maximum 4 GB) bővíthető, ezenkívül pedig említést érdemel még többek közt a Bluetooth 2.0 támogatás, a GPRS/EDGE adatátvitel, a mozgásszenzor, illetve az RDS funkciós sztereó FM rádió. Az LG KS660 forgalmazása 2009 első negyedévében fog megkezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés