Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kémfotók: a legújabb 8 megapixeles mobil

Kütyük

Kémfotók: a legújabb 8 megapixeles mobil

A Samsungnál már javában folyik egy újabb, nagyfelbontású kamerás mobil fejlesztése.

A hivatalosan várhatóan néhány hét múlva debütáló Samsung S8300 egy divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású újdonság. A kamera lelke egy 8 millió képpontot számláló képszenzor, mely természetesen autofókuszos, vakuja azonban sajnos nem xenon-, hanem LED-alapú.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy nagyméretű (2,8 col), WQVGA felbontású és 16 millió színárnyalatú AMOLED panel gondoskodik, melynek érdekessége, hogy érintésérzékeny. A TouchWiz felhasználói felülettel megáldott telefon a mai elvárásoknak megfelelően HSDPA (7,2 Mbit/s) kompatibilis, ezenkívül pedig az integrált GPS-vevő és a DivX támogatás sem hiányzik belőle.

Végül, de nem utolsó sorban, említést érdemel még a 60 MB-os belső memória, a microSD memóriakártyás bővítési lehetőség, az RDS funkciós sztereó FM rádió, illetve a Bluetooth 2.1 kompatibilitás. A várható ár egyelőre ismeretlen, mint ahogy még azt sem lehet tudni, hogy Wi-Fi lesz-e az állítólag karcolásálló és ujjlenyomatokra egyáltalán nem kényes telefonban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés