Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szex vagy Internet

Kütyük

Szex vagy Internet

Melyiket választjuk?

Egy, a The Wall Street Journalban megjelent cikk annak az elemzésnek az eredményeit taglalta, amelyet kétezer amerikai internetező körében végeztek. Az eldöntendő kérdések egyike az volt: ha le kell mondani két hétre valamelyik tevékenységről, akkor melyiket adná fel – az internetezést vagy a szexet? Valami baj lehet Amerikában a szexuális felvilágosítással, mert bizonyára nem okoz olyan élményt a nőknek, mint kellene, ugyanis a gyengébbik nemhez tartozó válaszadók 46 százaléka inkább természetes örömforrásáról mondana le, mintsem hogy ne tudja böngészni a Világhálót.

Korosztályokra lebontva nagyjából változatlan az arány. A 18-34 évesek 49 százaléka tette le a voksát az Internet mellett, míg a 35-44 éves korosztálynál már többségbe kerültek azok, akik inkább szexuális életüket hanyagolnák: 52 százalékuk választaná egy két hetes elvonókúrán a World Wide Webet.

Jóval alacsonyabb volt a szexet feladó férfiak aránya; igaz, átlagosan még így is majdnem minden harmadik férfi élné az életét inkább fizikai kapcsolat, mintsem Internet nélkül (30 százalék). Ami meglepő, hogy inkább a fiatalabbak adnák fel a testi gyönyörök élvezetét: a 18-34 évesek 39 százaléka voksolt a Világhálóra, míg a 35-44 évesek között már csak 23 százalék választotta a szexmentes életet.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés