Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív fotóriport: több milliós luxusmobilok Budapesten

Kütyük

Exkluzív fotóriport: több milliós luxusmobilok Budapesten

Megnyílt Budapesten az első exkluzív Vertu üzlet az Andrássy úton – ott jártunk a hivatalos megnyitón.

A luxus kategóriás mobiltelefonokat gyártó Vertu 2008. november 27-én hivatalosan is megnyitotta exkluzív márkaüzletét Budapesten, az Andrássy út 31. alatt. Budapest ezáltal bekerült az olyan presztízzsel bíró városok közé, mint Hong Kong, Párizs, Milánó, vagy New York- ahol szintén dedikált Vertu üzletekben lehet az értékes készülékeket megvásárolni. Megjegyzendő, hogy a Vertu márka eddig is jelen volt Magyarországon, de az első dedikált márkabolt megnyitására egészen mostanáig kellett várnunk.

Az Andrássy út gyakorlatilag a luxus és az első osztályú áruk szinonimája. Közel olyan luxusmárkák üzleteihez, mint a Burberry, a Gucci, vagy a Louis Vuitton, az új Vertu üzlet olyan mobiltelefonokat kínál vásárlóinak, melyeket precíz kézimunkával, a dizájn és a kifinomultság kombinációjának jegyében készítettek. Természetesen az összes Vertu terméket kézzel készítik és olyan minőségi anyagok felhasználásával gyártják, mint a titán és a Liquidmetal, illetve finom bőr és drágakövek.

˝Amikor helyet kerestünk budapesti üzletünknek, egyértelmű volt, hogy az Andrássy út az egyetlen lehetőség. Ez a csodálatos utca és környezete immáron a luxusmárkák otthonává vált Budapesten és fantasztikus vásárlási élményt kínál˝ – mondta Robert Joost, a Vertu kelet-európai területi igazgatója. ˝Itt van a Vertu ideális otthona˝.

A Vertu, valamint a disztribútor ˝John Grove and Partners˝ mellett az új Vertu butik nyitópartiján részt vett Mr. Robert Joost, a kelet- európai területi igazgató, Mrs. Carolina Kuhnd, a kelet-európai marketingigazgató és Mr. Hutch Hutchinson, az angliai gyár főmérnöke.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés