Connect with us

Hirdetés

technokrata

Arany és bőr az érintőkijelzős, GPS-es Motorola okosságon

Kütyük

Arany és bőr az érintőkijelzős, GPS-es Motorola okosságon

Az amerikai vállalat elkészítette nemrégiben érkezett okostelefonjának új kiadását.

A nyáron bejelentett Motorola MING A1600 most debütált kiadása többek közt aranybevonatot, krokodilbőr felületű hátlapot, illetve kiegészítőként egy Cartier névjegykártyatartót kapott. A luxusnak persze meg van a maga ára: a limitált darabszámban készülő MING modell ára átszámítva mintegy 190 ezer forint.

A Motorola MING A1200 utódmodelljének tekinthető készülék alaphelyzetben 98,9 milliméter hosszú, 53,5 milliméter széles és 19,6 milliméter vastag, a mérlegen pedig egész pontosan 128 grammot nyom. A tavaly érkezett RAZR2 modellekéhez némileg hasonló designnal rendelkező smartphone továbbra is Linux-os alapokon nyugszik, processzora (420 MHz-es ARM11) azonban jelentősen nagyobb teljesítményű lett. A négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett okosság sajnos még mindig csak GPRS és EDGE hálózatokban használható, az UMTS és a HSDPA sajnos hiányzik belőle.

A Motorola A1600 kapcsán említést érdemel még a LED-vakus és autofókuszos, 3,2 megapixeles felbontású kamera, a 2,4 colos képátlójú, QVGA (320×240 pixel) felbontású és 262 ezer színárnyalatú érintőkijelző, az integrált GPS-vevő, a microSD bővíthetőség (maximum 4 GB), a sztereó FM rádió, illetve a Bluetooth 2.0 (A2DP) támogatás. A Wi-Fi-t sajnos nélkülöző telefont egyébként Kínában fejlesztették és Tajvanon gyártják. A Motorola A1200-ról készített részletes tesztünk az alábbi linken érhető el.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés