Connect with us

Hirdetés

technokrata

Amikor a kezünk a telefon

Kütyük

Amikor a kezünk a telefon

Ismét egy olyan kesztyűt mutatunk be, amely a téli sportok szerelmeseinek, illetve a nagyon fázós kezű embereknek könnyíti majd meg jelentősen az életét. Főleg, ha megcsörren zsebükben a telefon…

A Swany G-cell névre hallgató kesztyűt elsősorban a téli sportruhákhoz tudjuk elképzelni, de mivel rendkívül kényelmes funkcióval bír, feltehetően utcai viseletként is elterjed majd. A sportos kézmelegítő ugyanis beépített mikrofonnal és hangszóróval van felszerelve, és Bluetooth kapcsolat segítségével minden erre képes mobiltelefonnal párosítható.

Ez azt jelenti, hogy nem kell ezentúl elővennünk sportolás közben, vagy nagyon hidegben a telefont, elég csak kezünket fülünkhöz emelni, és gyakorlatilag saját tenyerünkbe beszélve folytathatjuk le a beszélgetést. A kesztyűn egyébként egy hívásfogadásra, és bontásra is van külön gomb, de már akkor is bekapcsolja a hívót a kis szerkezet, ha a kezünket arcunkhoz emeljük, mintha csak valódi készüléket vennénk fel. A Swany G-cell kesztyű év végén kerül a boltokba a tengerentúlon, közel 500 dolláros, vagyis 100 ezer forintos áron. Nos, a kényelem drága mulatság.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés