Connect with us

Hirdetés

technokrata

Filmet letölteni olyan, mint kitépni egy dobogó emberi szívet

Kütyük

Filmet letölteni olyan, mint kitépni egy dobogó emberi szívet

Avagy Bender vicces antikampánya a filmletöltés ellen.

A Simpsons név bizonyára sokak számára kapcsolódik össze az amerikai rajzfilmsorozattal – Matt Groenig immár lassan 20 éve bábáskodik a Springfieldben lakók életét bemutató, voltaképp a fogyasztói társadalomnak görbe tükröt tartó alkotás felett. Kevesebben tudják, hogy egy másik, hasonló ábrázolásmóddal készített sorozat is Groenighez kapcsolódik: a cikkíró személyes kedvence a Futurama, melyet korábban a hazai tévék is vetítettek.

A Futurama öt évadot élt meg, majd a Fox nem rendelt be újabb epizódokat, így kimondták a „kaszát” a sorozatra. A számos rajongói visszajelzésnek köszönhetően azonban tavaly végül mégiscsak folytatódott a széria, igaz, a megszokottól kicsit eltérő formában: Groenig minden évben egy új, egész estés rajzfilmet készít(tet) belőle. Ennek legújabb darabja a „Futurama: Bender´s Game” című alkotás, mely holnap mutatkozik be.

Annak, aki ismeri a sorozatot, nem lesz meglepő az írók Benderen keresztüli állásfoglalása az illegális filmletöltés kapcsán. Az alig egyperces klipben az enyveskezű robot és a narrátor vitája természetesen a lopásról szól – a jogvédők évek óta futó „Nem lopnál autót, nem lopnál táskát, nem lopnál tévét, nem lopnál filmet” kicsit élet-halál harcra hajazó szlogenjét figurázza ki. És hogy milyen végkövetkeztetésre jut a derék hajlító robot? Kattintás után kiderül – vigyázat, beteg humor! 🙂

A DVD-eladásokból származó bevételekre apelláló kaszáló Groenig ugyanakkor kénytelen elfogadni, hogy a jelenség őt sem kíméli: az új Futurama film már több mint egy hete kiszivárgott a Bittorrent file-csere oldalakra.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés