Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb 5 megapixeles mobilt készít a Motorola

Kütyük

Újabb 5 megapixeles mobilt készít a Motorola

Az amerikai gyártó második próbálkozása az 5 megapixeles szektorban.

A Motorola idén nyár elején jelentette be nem is keveset késett első 5 megapixeles telefonját, a kereskedelmi forgalomban mostanság felbukkanó ZN5-öt. Ez a készülék nem aratott osztatlan sikert, hiszen HSDPA, UMTS és Wi-Fi sincsen benne, a gyatra videófelvevő funkcióról már nem is beszélve. Ezen hibákból tanulva a Motorola hamarosan ki fogja adni második 5 megapixeles telefonját, a VE66-ot.

A candybar ZN5-től eltérően a VE66 egy szétcsúsztatható kialakítást kapott újdonság, melyben szerencsére már 3G/HSDPA és Wi-Fi is van, bár a Kínába szánt változatból ezek a funkciók ki fognak maradni. A Montavista 2.6.10 (Linux) operációs rendszerű Motorola VE66 ˝lelke˝ nem más, mint egy 500 MHz-es órajelen ketyegő Freescale SCM-A11-es processzor, a vizuális megjelenítésről pedig ezúttal egy 2,4 colos képátlójú, QVGA felbontású és 16 millió színárnyalatú TFT LCD gondoskodik.

A lencsevédő nélküli, LED-vakus kameráról egyelőre nem tudni, hogy a ZN5-höz hasonlóan Kodak eredetű-e, vagy sem, a videófelvevő felbontása pedig sajnos még mindig nem VGA, hanem csak QVGA. A microSD memóriakártyákat kezelő Motorola VE66 természetesen Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés