Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új változatokban hódít az 5 megapixeles LG Viewty

Kütyük

Új változatokban hódít az 5 megapixeles LG Viewty

Már ezüst és rózsaszín változatokban is elérhető a dél-koreai gyártó tapimobilja.

Az LG Electronics hazai képviselete októbertől új színekben is kínálja az LG Viewty névre hallgató KU990-es mobiltelefont. A tavaly ősszel piacra dobott, felsőkategóriás kamerás modell az eredeti fekete mellett rózsaszín, illetve ezüst változatokban is kapható lesz október végétől. Az új változatok ára és szolgáltatási köre megegyezik az eredeti Viewty árával.

Az LG KU990 jelenleg két hazai mobil operátornál kapható. A T-Mobile-tól új előfizetéssel már 33.990 forint ellenében hazavihető a készülék, a Vodafone pedig előfizetéses, illetve pre-paid csomagban 66.990 forintos, illetve 88.980 forintos áron forgalmazza a mobilt.

A 2007. novemberben fekete színben bemutatott LG Viewty a dél-koreai vállalat első olyan készüléke, melyet a gyártó mobiltelefonokban korábban még nem látott funkciókkal vértezett fel. Ilyen az 5 megapixeles digitális kamera, mely először biztosított lehetőséget a manuális fókuszálásra. A felhasználó az elkészített képeket a képszerkesztési funkcióval a telefonhoz tartozó ceruza segítségével javíthatja, módosíthatja, az elkészült képeket pedig tökéletes minőségben élvezheti az érintésérzékeny kijelzőn (3 col, 400×240 pixel, 262 ezer szín).

A Viewty átlagnál magasabb (120 képkocka/másodperc, QVGA felbontás) videórögzítési sebességgel rendelkezik, de ezenkívül természetesen 30 fps/VGA üzemmóddal is fel van vértezve. A telefon mindezeken túl az elkészült fotók, videók tárolását és megosztását is könnyíti a gyors (HSDPA) internet kapcsolat révén.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés