Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős, 3 megapixeles új LG mobil – 45 ezer forintért

Kütyük

Érintőkijelzős, 3 megapixeles új LG mobil – 45 ezer forintért

Az LG újdonsága igen kedvező áron debütál a piacon.

A dél-koreai gyártó sem a nemzetközi, sem pedig a hazai bejelentéskor nem tudta megjelölni az LG KP500-as készülék árát, melyre azonban most végre fény derült. Ezek szerint az újdonság adók és kedvezmények nélküli hivatalos listaára mindössze 170 euró, vagyis átszámítva mintegy 45 ezer forint lesz. Friss információ továbbá, hogy a telefon egy becenevet is kapott, mely nem más, mint ˝Cookie˝. A készülék hazánkban egyébként csak 2009 elejétől lesz megvásárolható.

A néhány hete debütált, 8 megapixeles kamerával felvértezett LG KC910 Renoir designelemeit felvonultató, négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) telefon előlapján csupán néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet, a telefon kezelését ugyanis a nagyméretű érintőkijelzővel (cerka, kézírásfelismerés) lehet megoldani. A 3 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú display 240×400 pixeles (WQVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az új felhasználói felület lehetővé teszi, hogy gyorstárcsázáskor egy telefonszámhoz hozzárendeljük egy barátunk fényképét, majd a portrék között lapozgatva, a felhívni kívánt barát képét egyszerűen megérintsük.

A beépített digitális fényképezőgép modulban egy 3 megapixeles CMOS szenzor kapott helyet, a mintegy 50 MB kapacitású belső memória pedig microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 8 GB-ig). A költséghatékonyság jegyében a HSDPA, az UMTS és a Wi-Fi kimaradt a mobilból, így ezúttal be kell érnünk az EDGE, GPRS és Bluetooth 2.1 (!) technológiákkal. Említést érdemel továbbá az integrált mozgásérzékelő, a kijelzőn megjelenő virtuális QWERTY billentyűzet, az RDS funkciós sztereó FM rádió, az MP3/AAC/WMA zenelejátszó, illetve a 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (maximum 350 órás készenlét, illetve 3,5 órás beszélgetési idő).

A 87 gramm tömegű és 106,5×55,4×11,9 milliméter méretű LG KP500 fekete, barna, arany és ezüst változatban fog készülni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés