Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelző és mozgásszenzor a vadiúj Motorola ZN4-ben

Kütyük

Érintőkijelző és mozgásszenzor a vadiúj Motorola ZN4-ben

Az amerikai gyártó hivatalosan is bejelentette a kémfotókon nemrégiben már látott készüléket.

A keresztségben Motorola Krave ZN4 nevet kapott telefon előlapjának nagyrészét a méretes érintőkijelző uralja, mely a korábbi MING modellek mintájára egy felhajtható és átlátszó fedlap védelmét élvezi.

A 2,8 colos képátlóval (iPhone: 3,5 col) rendelkező, TFT technológiájú érintőkijelző 240×400 pixeles felbontású és többek közt egy virtuális QWERTY billentyűzetet is képes megjeleníteni. Az automatikus képelfordításra képes (mozgásszenzoros) kijelző tehát, ha nem is kiugróan fejlett, de azért egész korrekt, ellenben a hátfalba szerelt kamera sajnos komoly csalódást okoz: a Motorola ˝jó˝ szokás szerint egy elavult 2 megapixeles fényképezőgéppel csapja agyon a készülék multimédiás szolgáltatási körét.

A 130 gramm tömegű újdonság 105 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 19 milliméter vastag. Említést érdemel továbbá a microSD memóriakártyákkal bővíthető memória (maximum 8 GB), a Bluetooth 2.0 támogatás, a fejlett zenelejátszó alkalmazás, a HTML webböngésző, a microUSB interfész, a 3,5 milliméteres szabványos audió csatlakozó, illetve a 940 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor. A telefon első körben az USA-ban kapható, ahol is a Verizon Wireless szolgáltató előfizetéssel 149,99 dolláros (28 ezer forint) áron árulja a ZN4-et.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés