Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős, 3 megapixeles új LG mobil – nyomott áron

Kütyük

Érintőkijelzős, 3 megapixeles új LG mobil – nyomott áron

Az LG átvette a Samsung stílusát, és lassan már szinte minden nap bejelent egy-egy új mobiltelefont.

A dél-koreai gyártó legfrissebb újdonsága az LG KP500 típusjelzésű készülék, melyről az LG azt állítja, hogy a világ egyik legkedvezőbb árú, érintőkijelzős mobilja. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a hivatalos bejelentés időpontjában az LG még nem tudta megjelölni a pontos árat, mindenesetre több mint valószínű, hogy a KP500 kártyafüggetlen kezdőára 200 euró (48 ezer forint) alatt fog maradni.

A néhány hete debütált, 8 megapixeles kamerával felvértezett LG KC910 Renoir designelemeit felvonultató, négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) telefon előlapján csupán néhány fontosabb kezelőszerv kapott helyet, a telefon kezelését ugyanis a nagyméretű érintőkijelzővel (cerka, kézírásfelismerés) lehet megoldani. A 3 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú display 240×400 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni.

A beépített digitális fényképezőgép modulban egy 3 megapixeles CMOS szenzor kapott helyet, a mintegy 50 MB kapacitású belső memória pedig microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 8 GB-ig). A költséghatékonyság jegyében a HSDPA, az UMTS és a Wi-Fi kimaradt a mobilból, így ezúttal be kell érnünk az EDGE, GPRS és Bluetooth 2.1 (!) technológiákkal. Említést érdemel továbbá az integrált mozgásérzékelő, a kijelzőn megjelenő virtuális QWERTY billentyűzet, az RDS funkciós sztereó FM rádió, az MP3/AAC/WMA zenelejátszó, illetve a 900 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (maximum 350 órás készenlét, illetve 3,5 órás beszélgetési idő).

A 89 gramm tömegű és 106,5×55,4×11,9 milliméter méretű LG KP500 fekete, barna, arany és ezüst változatban fog készülni – a kereskedelmi forgalmazás várhatóan még ebben a hónapban megkezdődik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés