Connect with us

Hirdetés

technokrata

Jön az újabb frissítés – iPhone 2.2

Kütyük

Jön az újabb frissítés – iPhone 2.2

Az Apple folyamatosan fejleszti az iPhone szoftverét.

Ennek ékes bizonyítéka, hogy hamarosan újabb firmware-t fog kapni a ˝csodamobil˝. Az Apple az iPhone fejlesztők számára most elérhetővé tette a 2.2-es verziószámot kapott új iPhone firmware első béta verzióját, melyet vélhetően még néhány újabb béta változat fog követni, mielőtt majd megjelenik a végleges 2.2-es szoftver.

A jelenleg éppen kompatibilitási teszten lévő új firmware elmondások szerint visszakapja az úgynevezett ˝background push˝ funkciót, mely a 2.1-es firmware negyedik bétája óta tűnt el. Azt egyelőre nem tudni, hogy pontosan milyen új funkciókat, illetve javításokat tartalmaz a 2.2-es kiadás, de idővel természetesen mindenre fény fog derülni. Több mint valószínű egyébként, hogy ez egy nagyobb lélegzetvételű frissítés lesz (többek közt megújult Safari böngészővel), ellenkező esetben ugyanis valószínűleg nem 2.2, hanem 2.1.1 lenne a verziószáma.

Emlékezetes, hogy az Apple legutóbb szeptember 12-én adott ki frissítést az iPhone-hoz. Az iPhone 2.0.2-t nyugdíjazó iPhone 2.1 főbb változásai (az iTunes-os frissítés szerint):



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés