Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia Photos – célkeresztben a fényképek

Kütyük

Nokia Photos – célkeresztben a fényképek

A Nokia Beta Labs munkatársai most ismét hallatnak magukról.

A Nokia Beta Labs oldalain felbukkant egy új alkalmazás: a jelenleg még fejlesztés alatt álló Nokia Photos 1.5 (béta) a Nokia Photos 1.2.50-es verzió leváltására hivatott. A jelentős fejlesztéseken átesett szoftver segítségével minden korábbinál könnyebben másolhatunk fényképeket és videóanyagokat a mobiltelefonunk (fényképezőgépünk, memóriakártyánk) és a személyi számítógépünk között.

A Share on Ovi funkciós új Nokia Photos geotagging-képes, vagyis fényképeinket a térképen is meg tudja jeleníteni, illetve arra is lehetőséget biztosít, hogy mi magunk helyezzük el a fotókat a térképen. A szoftver ezenkívül segítséget nyújt a fényképek átméretezésében, illetve a különböző videófelvételek mobiltelefonra történő konvertálásában.

A Nokia Photos 1.5 teljesen kompatibilis a következő telefonokkal: N70, N71, N72, N73, N75, N76, N77, N78, N80, N81, N81 8GB, N82, N90, N91, N91 8GB, N92, N93, N93i, N95, N95 8GB és N96, ezenkívül pedig részleges támogatást biztosít lényegében az összes S60-as Nokia mobilhoz, illetve a legtöbb digitális fényképezőgéphez. A szoftver futtatásához Windows XP SP2, vagy Windows Vista operációs rendszerre, illetve Microsoft .NET Framework 3.0-ra van szükség. A telepítőcsomag mérete 55 MB.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés