Connect with us

Hirdetés

technokrata

HTC Opal: érkezőben a sikeres HTC Touch utódja

Kütyük

HTC Opal: érkezőben a sikeres HTC Touch utódja

A HTC fejlesztői egy percig sem pihennek.

A tajvani gyártó legutóbb a Touch Diamond és Touch Pro modellekkel lepte meg a vásárlókat, most pedig a mára kicsit elöregedett, tavaly nyár elején bejelentett Touch modell ráncait készül felvarrni. Hivatalosan meg nem erősített híradások szerint a HTC Touch utódja HTC Opal néven debütál majd valamikor a nem túl távoli jövőben.

A számos különböző színváltozatban érkező készülék designja jól láthatóan nem sokat változik, ellenben újdonság a Windows Mobile 6.1 Professional operációs rendszer, illetve a spéci TouchFLO 3D felhasználói felület. A processzor marad a nem éppen fürge működéséről híres, 200 MHz-es órajelű Texas Instruments OMAP chip, mely 128 MB RAM és 256 MB ROM társaságát élvezi.

A 2,8 colos képátlóval rendelkező TFT érintőkijelző QVGA (320×240 pixel) felbontású és 16 bites színmélységű (65 ezer színárnyalat), a kamera révén pedig maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők. A négynormás (GSM 850/900/1800/1900 MHz) HTC Opal kapcsán említést érdemel még a Wi-Fi (802.11b/g) kontroller, a Bluetooth 2.0 vezérlő, illetve a microSD memóriakártyás bővíthetőség. GPRS és EDGE van, UMTS és HSDPA azonban sajnos továbbra sincs.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés