Connect with us

Hirdetés

technokrata

Dupla SIM-kártyás csúszkamobil a Motorolától

Kütyük

Dupla SIM-kártyás csúszkamobil a Motorolától

Egy telefon, két SIM-kártya, két hívószám.

Az amerikai gyártónak a jelek szerint nagyon is bejön a dupla SIM-kártyás konfiguráció, hiszen rövid időn belül két ilyen telefont is bejelentett. Az új készülék, a Motorola VE75 egy divatos megjelenésű, szétcsúsztatható kialakítású telefon, mely elsősorban a kínai piacra lett kifejlesztve, de elképzelhető, hogy idővel Európában is fel fog bukkanni. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) mobil GPRS és EDGE támogatást kapott, tehát 3G nincs benne.

A TFT technológiára épülő folyadékkristályos kijelző némileg nagyobb az átlagnál: a 2,6 colos képátlóval rendelkező LCD widescreen kialakítással bír, felbontása pedig 240×400 pixel (WQVGA). Kár, hogy a digitális fényképezőgépben egy mindössze 2 megapixeles felbontású és autofókusz nélküli megoldás teljesít szolgálatot.

A microSD memóriakártyákkal bővíthető (maximum 2 GB), USB 2.0 és Bluetooth 2.0 kompatibilis Motorola VE75 ára átszámítva mintegy 65 ezer forint. A többféle színváltozatban készülő, 137 gramm tömegű készülék csukott helyzetben 111,5 milliméter hosszú, 50,6 milliméter széles és 19,4 milliméter vastag.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés